pozitif çıkan ilk 10 dk çıktı bozuk olabilir diye bu gün tekrar yaptım oda silik çıktı daha adetime 5 gün varen sağdakinde var sankı ama kuruma çizgisi olabilir adetiniz geçsin öyle tekrarlayın testi bence
aa silik çıktıysa olabilir ay hadı inşallah yaapozitif çıkan ilk 10 dk çıktı bozuk olabilir diye bu gün tekrar yaptım oda silik çıktı daha adetime 5 gün var
Frelly 2 tane üst üste yaptım onlarda pozitifti bende pek güvenemediğim için sormak istedimFreely marka yalancı pozitif çıkartıyor diğer marka da en güvenli marka. Hangisi pozitif çıkartmış?
Bence yaparsanız çıkar ama bu belirtiler adet öncesi de oluyor Malesef test yapın olmadı adet gecikmesini bekleyin zaten çok az kalmışKızlar merhaba benim yumurtalama günüm 10 mayıstı, bir gün öncesi ve sonrasında korunmasız ilişki yaşadık. İlişkiden bir hafta sonra kasıklarıma ve rahmime sancılı kramp girdi. Ve reglime 10 gün olmasına rağmen göğüslerim hassaslaştı. Şuanda reglime iki gün var ve bugün yine adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım özellikle hareket halindeyken çok ağrıyor. Bunun gibi belirti yaşayanlar oldu mu? Ve erken gebelik testi alıp yapsam sonuç alır mıyım sizce ?
Çok umutluydum aslında bakalım inşallahaa silik çıktıysa olabilir ay hadı inşallah yaa
Frelly kuruma çizgisi çıkarıyoFrelly 2 tane üst üste yaptım onlarda pozitifti bende pek güvenemediğim için sormak istedim
Belki de olabilir ilk dakikalarda çıktı ama o kadar olumsuz yorum gördüm ki heveslenemiyorum bi kaç gün bekleyip tekrar denemeyi düşünüyorum hepimiz güzel haberler alırız inşallahFr
Frelly kuruma çizgisi çıkarıyo
Bende 2 gündür aynısını yaşıyorum ama maalesef ki testten miş negatifBelki de olabilir ilk dakikalarda çıktı ama o kadar olumsuz yorum gördüm ki heveslenemiyorum bi kaç gün bekleyip tekrar denemeyi düşünüyorum hepimiz güzel haberler alırız inşallah
İnşallah bu kez yanilan bizler oluruzFrelly 2 tane üst üste yaptım onlarda pozitifti bende pek güvenemediğim için sormak istedim
Yaa bir daha ki aya hayırlı ve güzel haberlerinizi alırız inşallahBende 2 gündür aynısını yaşıyorum ama maalesef ki testten miş negatif
Umarım .Teşekkür ediyorumİnşallah bu kez yanilan bizler oluruz
Aminnn inşallahhhhYaa bir daha ki aya hayırlı ve güzel haberlerinizi alırız inşallah
Ben freely ile öğrendim pozitif doğru çıktı bilmiyorum ama hepsinin yanılma payı var. En iyisi kan vermek.Kızlar hangi test daha güvenli ilk idrarla frelly geblik testini yaptım daha adetime 5 gün var predictor testini akşama doğru yaptım sıvı tüketimi falan vardı sizce testi tekrarlayayım mı yoksa zaten negatif mi ( bu ay rahim filmi falan çekildim umutluydm açıkçası )
bu bariz belli bence sabah tekrarlayın pozitifse kan sonucuyla kesinleştirin güzel haberler almanız dileğiyleKızlar bende adetime 6 gün var Feerly yaptım andının böyle belirdi ama güvenemedim bakar mısınız normalde silik çıkar yalancı pozitifler böyle olması normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?