Gebelik yok yani kaset test var ama yapmim boşuna şimdi demiBişey görünmüyor canım
Gebelik yok yani kaset test var ama yapmim boşuna şimdi demi
Aman içimde kalmasn yapım simdiBir kaç gün daha bekleyin olmazsanız o testi ozaman yapın hala negatif çıkarsa bence doktora görünün
Aman içimde kalmasn yapım simdi
Sinirlenmeme ramak kaldı
Günüm geçince 2gun gecmistiYani testlerinizde bişey görünmüyor ama ben mesajınızı anlayamadım.
Gününüz geçince mi kan verdiniz, 0,001 çıktı? Eğer öyleyse negatif.
Gününüz geçmediyse ne kadar önceden kan verdiniz? Eğer 7-10 gün kala falan verdiyseniz çıkmaz normal olarak.
Ben adete 2 gün kala 21 ile öğrenmiştim ikinci gebeliğimi.
0.100 çıktıGünüm geçince 2gun gecmisti
O zaman çok büyük ihtimalle hamile değilsiniz. İsterseniz gününüz 1 hafta geçtikten sonra tekrar kanda baktırın, yine negatifse o zaman doktorunuzla görüşün.Günüm geçince 2gun gecmisti
O zaman çok büyük ihtimalle hamile değilsiniz. İsterseniz gününüz 1 hafta geçtikten sonra tekrar kanda baktırın, yine negatifse o zaman doktorunuzla görüşün.
Kan verdiğinizde iki gün geçmiş, sonuç negatif.Kan verdigimde 2 gündü ama. Şuan 10 gün oldu
Canm testlerin negatif hiç bişey gorunmuyo. Stres falan mı yapiyosun ondan belki adetin gecikmistir bu kadar. Normalde böyle düzensiz miydiKızlar bu ay hala adet olmadım ne kadar çok günün gecti kan verdim 1hafta önce 0.100 kiminin öyle olup yukselmis bende erken gebelik testi alıp yaptim predctor diye marka bı bakinsaja
Yani duzensz ama bu kadar değildi ya Ocak ayı bitti ya hala olmadım normalde çoktan olmam lazımdı Aralık 17, oldum. En sonCanm testlerin negatif hiç bişey gorunmuyo. Stres falan mı yapiyosun ondan belki adetin gecikmistir bu kadar. Normalde böyle düzensiz miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?