Bide ben ilk kizimdada böyle oldum geç döllenmeydi çok zor öğrendik 2ay oluyo tesadüf ultrason girince çıktı halbuki o kadar kan verdim çıkmamıştı doktor mucize demişti hattaYani duzensz ama bu kadar değildi ya Ocak ayı bitti ya hala olmadım normalde çoktan olmam lazımdı Aralık 17, oldum. En son
Belki geç döllenmedir o da olabilirYani duzensz ama bu kadar değildi ya Ocak ayı bitti ya hala olmadım normalde çoktan olmam lazımdı Aralık 17, oldum. En son
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence göğüs ağrım varMaalesef negatif görünüyor
Yaptırın tabi burda neler neler görüyoruz adetiniz düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığınız belirsiz, gün aşırı ilişki yapıyorsanız eğer gebelik olabilir ilk kızınızda da öyle olmuş bence ümit varCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence göğüs ağrım var
Canım kızı olan ben değilim başka bı arkadaştı ondan bı hafta sonrada idarar testi yaptm yani 55 gün geçmişti o da negetiftiCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence göğüs ağrım var
Canım kızı olan ben değilim başka bı arkadaştı ondan bı hafta sonrada idarar testi yaptm yani 55 gün geçmişti o da negetifti
Kız test yapmadın mıValla şubata girdik hala adet olmadım
Testlerinize çok mu idrar damlattınız acaba içi pembe duruyor. 3 damla yeterli. Bir de 3 damla damlatarak deneseniz.Valla şubata girdik hala adet olmadım
Canım bu testler yanıltıcı olabilirKızlar bu ay hala adet olmadım ne kadar çok günün gecti kan verdim 1hafta önce 0.100 kiminin öyle olup yukselmis bende erken gebelik testi alıp yaptim predctor diye marka bı bakinsaja
İyide bir hafta resmen 15 gün gecikti Ocak ortasında olmam lazımdı ay bittiCanım bu testler yanıltıcı olabilir
Ama testlere göre yok
Stres yaptığın için adet gecikmesi yaşıyor olabilirsin
Bende geçen ay stresden 1 hafta neredeyse geç oödum.
Biraz sakin olmaya çalış
Kan vericem ya içim rahat etsin ama randevu 14ne verdi ancak öyle gidecem çok var aslında stress yapmiyorum hatta olmak istiyorum en azından rahatlarimTestlerinize çok mu idrar damlattınız acaba içi pembe duruyor. 3 damla yeterli. Bir de 3 damla damlatarak deneseniz.
Kan vericem ya içim rahat etsin ama randevu 14ne verdi ancak öyle gidecem çok var aslında stress yapmiyorum hatta olmak istiyorum en azından rahatlarim
Yanj stress yapmiyorum olim diye kekik çayı bile içtim 1haftadir söktürür diyeCanım bu testler yanıltıcı olabilir
Ama testlere göre yok
Stres yaptığın için adet gecikmesi yaşıyor olabilirsin
Bende geçen ay stresden 1 hafta neredeyse geç oödum.
Biraz sakin olmaya çalış
Allah gönlünüze göre versin İnşaAllahKan vericem ya içim rahat etsin ama randevu 14ne verdi ancak öyle gidecem çok var aslında stress yapmiyorum hatta olmak istiyorum en azından rahatlarim
İstersen bi dr git ve adet söktğrücü alYanj stress yapmiyorum olim diye kekik çayı bile içtim 1haftadir söktürür diye
Evde var şuan içiyorum zaten onu ama olmadım gene bugünde gogsum çok şişmiş süt geldiİstersen bi dr git ve adet söktğrücü al
Alla alla ya stres mi yaptın acabaEvde var şuan içiyorum zaten onu ama olmadım gene bugünde gogsum çok şişmiş süt geldi
Yok ya yapmiyorum süt gbu değildi zatenAlla alla ya stres mi yaptın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?