Predctor gebelik testi

Yani duzensz ama bu kadar değildi ya Ocak ayı bitti ya hala olmadım normalde çoktan olmam lazımdı Aralık 17, oldum. En son
Bide ben ilk kizimdada böyle oldum geç döllenmeydi çok zor öğrendik 2ay oluyo tesadüf ultrason girince çıktı halbuki o kadar kan verdim çıkmamıştı doktor mucize demişti hatta

Yaptırın tabi burda neler neler görüyoruz adetiniz düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığınız belirsiz, gün aşırı ilişki yapıyorsanız eğer gebelik olabilir ilk kızınızda da öyle olmuş bence ümit var

Canım kızı olan ben değilim başka bı arkadaştı ondan bı hafta sonrada idarar testi yaptm yani 55 gün geçmişti o da negetifti

Kızlar bu ay hala adet olmadım ne kadar çok günün gecti kan verdim 1hafta önce 0.100 kiminin öyle olup yukselmis bende erken gebelik testi alıp yaptim predctor diye marka bı bakinsaja
Canım bu testler yanıltıcı olabilir
Ama testlere göre yok
Stres yaptığın için adet gecikmesi yaşıyor olabilirsin
Bende geçen ay stresden 1 hafta neredeyse geç oödum.
Biraz sakin olmaya çalış

Ama testlere göre yok
Biraz sakin olmaya çalış
İyide bir hafta resmen 15 gün gecikti Ocak ortasında olmam lazımdı ay bitti

Testlerinize çok mu idrar damlattınız acaba içi pembe duruyor. 3 damla yeterli. Bir de 3 damla damlatarak deneseniz.
Kan vericem ya içim rahat etsin ama randevu 14ne verdi ancak öyle gidecem çok var aslında stress yapmiyorum hatta olmak istiyorum en azından rahatlarim

Kan vericem ya içim rahat etsin ama randevu 14ne verdi ancak öyle gidecem çok var aslında stress yapmiyorum hatta olmak istiyorum en azından rahatlarim

Ama testlere göre yok
Biraz sakin olmaya çalış
Yanj stress yapmiyorum olim diye kekik çayı bile içtim 1haftadir söktürür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…