- 30 Nisan 2019
- 425
- 91
- 98
- 27
- Konu Sahibi Momof3baby
-
Evet çok haklısınız geçen ay yanıltmıştı maalesefevet silik görünüyor ama netleşmesi için iki günde bir ilk idrarla tekrarlayın testi yanılma payı her zaman olabilir bu kadar silik testlerde. umarım beklediğiniz sonucu alırsınız
Evet belki de öyle oldu.İnşallah bakalımmKimyasal gebelik yaşamışsınızdır belki ama genelde kimyasal gebeliğin peşinden sağlıklı gebelik geliyor benim de öyle oldu
bu gerçek predictor değil haberiniz olsun. ben de geçen gün kutusuna bakmadan trendyol’dan aldım, kutu üzerindeki tüm yazılar aynı ama uyanıklar test resmini farklı basmış sadece. 50 liralık dandik testi predictor erken test diye 200’e satıyorlar. kutusunu açmadan iade ettim. yani replika testten ne kadar doğru çıkar bilemiyorum. predictor alacaksanız eczaneden alın. trendyol’da uzun araştırmalarım sonucunda hepsinin sahte geldiğini okudum yorumlarda.Kızlar hayırlı günler.Bugün beklenen adet günüm ama olmadım hala.Son 1 haftadır inanılmaz kasık batmalarım var dün göğüs hassasiyetim de olunca kaset test yaptım silik çıktı saatler sonra.Şüphelendim az önce de predictor yaptım 3. Dakikada bu şekilde çıktı şoktayım sanırım hamileyim ben gözle cokk daha net ve pembe çizgi
Trendyoldan almadım ben eczaneden alıyorum predictor’ü sahte olduğunu zannetmiyorumbu gerçek predictor değil haberiniz olsun. ben de geçen gün kutusuna bakmadan trendyol’dan aldım, kutu üzerindeki tüm yazılar aynı ama uyanıklar test resmini farklı basmış sadece. 50 liralık dandik testi predictor erken test diye 200’e satıyorlar. kutusunu açmadan iade ettim. yani replika testten ne kadar doğru çıkar bilemiyorum. predictor alacaksanız eczaneden alın. trendyol’da uzun araştırmalarım sonucunda hepsinin sahte geldiğini okudum yorumlarda.
Predictor yenilendi canım eski şeffaf kapaklı formunda değil artıkbu gerçek predictor değil haberiniz olsun. ben de geçen gün kutusuna bakmadan trendyol’dan aldım, kutu üzerindeki tüm yazılar aynı ama uyanıklar test resmini farklı basmış sadece. 50 liralık dandik testi predictor erken test diye 200’e satıyorlar. kutusunu açmadan iade ettim. yani replika testten ne kadar doğru çıkar bilemiyorum. predictor alacaksanız eczaneden alın. trendyol’da uzun araştırmalarım sonucunda hepsinin sahte geldiğini okudum yorumlarda.
Ben iki testte de pozitif çizgisi göremedim canım inşallah yanılıyorumdur. Kan verdin miBugün de böyle çıktı ay kalite ne kadar düşüyor yüklerken yaa
Canım çok bulanıklaşmış yüklerken ondan gözükmüyor sanırım ama hiç böyle net çizgi görmemiştim flaşsızBen iki testte de pozitif çizgisi göremedim canım inşallah yanılıyorumdur. Kan verdin mi
Evet canım idrarda biraz netleşsin öyle kan ver diğer türlü sürekli 2 günde bir kan vermek gerekiyor erken öğreninceCanım çok bulanıklaşmış yüklerken ondan gözükmüyor sanırım ama hiç böyle net çizgi görmemiştim flaşsızKan vermedim açıkçası biraz daha netleşmesini istiyorum 2-3 gün sonra tekrar yaparım koyulaşma varsa kan vereceğim
Aynen canım haklısın.Sanırım reglim başlayacak maalesefEvet canım idrarda biraz netleşsin öyle kan ver diğer türlü sürekli 2 günde bir kan vermek gerekiyor erken öğrenince
Hayırlısı olsun canım zamanını bekliyorAynen canım haklısın.Sanırım reglim başlayacak maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?