- 17 Kasım 2024
- 378
- 111
- 18
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
İdrar fazla geldiği için gölgelenmiş gidi duruyor canım. Benim de awoxta bu şekilde oldu. Bence negatif şu anBurada tam belli olmuyor ama normalde çizgi pembe. Adetime beş gün kala yani dün sabah kan testim <2.30 çıkmıştı bende influenza yakalandığım için sabah antibiyotik içtim nasıl olsa yok diye. Sonra içime kurt düştü kalktım az önce test yaptım. Hapları an itibariyle bıraktım normalde yoktu ama adet olacakmışım gibi ağrım başladı. Sizce var mıdır? Yarın sağlıkocağında kan testi vereceğim
İşte fotoğrafta öyle duruyor normalde pembe çizgi telefonumda odak sorunu var tam göründüğü gibi değilİdrar fazla geldiği için gölgelenmiş gidi duruyor canım. Benim de awoxta bu şekilde oldu. Bence negatif şu an
Ne kadar çeksemde gri duruyoe arkasına flash tuttuğumdada çizgi gözüküyor içerde bu teste güveniyordım ama bilemedim daha önce bu test hiç çıkarmadı pozitifİdrar fazla geldiği için gölgelenmiş gidi duruyor canım. Benim de awoxta bu şekilde oldu. Bence negatif şu an
Burda belirgin duruyor evet inşallah vardır canımNe kadar çeksemde gri duruyoe arkasına flash tuttuğumdada çizgi gözüküyor içerde bu teste güveniyordım ama bilemedim daha önce bu test hiç çıkarmadı pozitif
yaa hamişsinizzz inşallah vardır bendedeBende görünen çizgi bundan daha silikti. Kan verdiğimde beta 10 cikti. Ben kan vermedim ama erken gebelik yaptım negatif çıktı bir gün sonra pozitife döndü. 4 gün kadar erken buldum. Gebelik olabilir bir şey içmeyin kan verene kadar
İnşallah canım benimBurda belirgin duruyor evet inşallah vardır canım
Var kuzum daha çok yeniBurada tam belli olmuyor ama normalde çizgi pembe. Adetime beş gün kala yani dün sabah kan testim <2.30 çıkmıştı bende influenza yakalandığım için sabah antibiyotik içtim nasıl olsa yok diye. Sonra içime kurt düştü kalktım az önce test yaptım. Hapları an itibariyle bıraktım normalde yoktu ama adet olacakmışım gibi ağrım başladı. Sizce var mıdır? Yarın sağlıkocağında kan testi vereceğim
Ay hadi inşallah yaVar kuzum daha çok yeni
6+3 şuanda. Allahım en tez vakitte gebelik müjdesini almayı nasip etsin size. Kollarınız bir an evvel dolsun inşallahyaa hamişsinizzz inşallah vardır bendedehamişlerin duası kabul olurmuş dua eder miisbizz Allah kucağınıza almayı nasip etsin salıcakla
Maşallahhh6+3 şuanda. Allahım en tez vakitte gebelik müjdesini almayı nasip etsin size. Kollarınız bir an evvel dolsun inşallah
İnce cizgi var gibi duruyorrrKızlar bende test yaptım bat 9 Şubat bakar mısınız
Kaçıncı dakikada cıktı çizgiKızlar bende test yaptım bat 9 Şubat bakar mısınız
Tam belli olmayanlar hemen diğer belirgin olan gece yaptım sabah bu şekildeydiKaçıncı dakikada cıktı çizgi
Koyulaşma takip et cnmTam belli olmayanlar hemen diğer belirgin olan gece yaptım sabah bu şekildeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?