Gebeliğe Hazırlık Predictor early erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.906
10.708
498
30
Kızlr merhaba

Predictor early erken gebelik testinde bu şekilde sonuc görüp pozitife dönen oldu mu?

Eklentiler

• 2AFBC633-3DC7-4A49-B6B0-7B8E4E681ACE.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 403
Testi ne hale getirmişsin Janna biz ne zaman atom gibi parçalanmadan, şaş olmadan, flaş açmadan net şekilde pozitif görücez acaba
Ahhajajaj kız yaa 52 tl veripte böyle tırtıklı cıkınca sinirlenip parcaladım
Ovu testim pik cıkıyor 3 gündür yaa hamile gibi belirtiler falan yasıyorum gaz kabızlık kasık bel ağrsı ne ararsan var gene tükirim böyle işe

Buda bugünlü ovulasyon testim

Eklentiler

• 388F38B0-3E73-415B-9DAD-0A3E8981DFC6.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 333
İlk ayı geç tek ilişkide kalırsam ona cok gülerim haziranda o kadar full gün asırı denedik olmadı
Aynen aynen
Hadi ovulasyon testinin sürekli pik olmasında kiat ihtimalini düşünebiliriz ama sanki gebelik testinde de görünüyor çizgi
O kistten mistten değildir biliyoruz ki=)

Aynen aynen
Hadi ovulasyon testinin sürekli pik olmasında kiat ihtimalini düşünebiliriz ama sanki gebelik testinde de görünüyor çizgi
O kistten mistten değildir biliyoruz ki=)
Yaa dimi bende ufaktan gördüm bir şeyler sanki orda el sallıyor gibi
Birde o kadar cok belirtim var ki iyice moda girdim gene adet zaten olmadı lekelenme oldu 2 gün bitti Off inşallah bu sefer tutturmusuzdur be inofolic aldım onu içmeye başladım bugün
İnşaAllah hamilesindir
Canım ağzını bal yesin inşallah isteyen herkese versin Rabbim

Aynen biliyorum onu =) ben şaşırmıştım zaten bigün önce yumurta çatlayıp sonraki gün adet oluyo olmana, gelmiceğini düşünmüştüm devamının=))
İnsallH kuzu, olmustur insallah bu sefer
Mis gibi tam istediğin zamanda hemde

Valla insallah kuzum
İnofolic kullandın mı sen hiç? Ben suyla karıstırılanını aldım da günde 1 tane yazıyor. Bazı kisiler günde 2 tüketmis burda. Doktorumda bana günde 2 demisti

Valla insallah kuzum
İnofolic kullandın mı sen hiç? Ben suyla karıstırılanını aldım da günde 1 tane yazıyor. Bazı kisiler günde 2 tüketmis burda. Doktorumda bana günde 2 demisti
Kullandım kuzu
Ama ben ınofolıc combi mavi kutu olandan kullanmıstım, kapsüldü o
Günde 2 tane, 2 ay kadar falan kullandım
Genelde günde 2 öneriyorlar ama senin kullandığın hakkında fikrim yok, belki onun tek seferi kapsülün 2 dozunu karşılıyordur ondan 1 keredir
Bilenlere danısmak lazım

Kuzum aynısı sadece toz olan bu ölcü aynı doktorumda 2 adet kullan dedi ama kutunun üstünde 1 yazıyordu ama bu sefer doktoru dinlicem

Kuzum aynısı sadece toz olan bu ölcü aynı doktorumda 2 adet kullan dedi ama kutunun üstünde 1 yazıyordu ama bu sefer doktoru dinlicem
Aynen bencede doktoru dinle kuzu
Epey etkili
Burda gebeliğine vesile olduğu çok kişi oldu =)
Umarım sanada öyle olur

Aynen bencede doktoru dinle kuzu
Epey etkili
Burda gebeliğine vesile olduğu çok kişi oldu =)
Umarım sanada öyle olur
İnşallah kuzumm ya polikistiklere cok öneriliyormuş. İnositol maddesinin araştırmalar sonucu pco ya iyi geldiği görülmüş. Bakalım kısmet insallah hepimize iyi gelir

Canım regline kaç gün var? Benim regl günü yaptığım test bu şekilde çıkmıştı ama malesef olmuştum. Umarım hamilesindir

Eklentiler

• 6E3D58CF-7DB8-4CAE-A341-7898CB338DA6.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 222
Canım regline kaç gün var? Benim regl günü yaptığım test bu şekilde çıkmıştı ama malesef olmuştum. Umarım hamilesindir
Kuzum benım reglim düzensiz. Geçen hafta Çarşamba günü pik gördüm iliskiye girdik,Cuma günü normalde yumurtam çatladı. Cumartesi lekelendim (açık pembe) 2 gün sürdü. Ama suan ovulasyon testlerim gene 3 gündür pik gösteriyor sürekli

E o zaman hamileyiiiim mesajını görmek dileğiyle

Kızlr merhaba

Predictor early erken gebelik testinde bu şekilde sonuc görüp pozitife dönen oldu mu?
benim geçen ay açtığım konularda görsel var senin gibiydi testim yok deyip kenara koymuştum sonra içini açtığımda belli belirsiz bir şey var gibiydi. yani boşa umut vermiş gibi olmam inşallah ama ben hamile olduğumu böyle öğrendim. Allah gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…