Ağzını bal yesin emiibenim geçen ay açtığım konularda görsel var senin gibiydi testim yok deyip kenara koymuştum sonra içini açtığımda belli belirsiz bir şey var gibiydi. yani boşa umut vermiş gibi olmam inşallah ama ben hamile olduğumu böyle öğrendim. Allah gönlüne göre versin:)
yok kuzum ya bizimki planlı değildi olmaz dediğimiz gün çılgınlık yaptık tutmuş bebiş.tamamen sürpriz. çocuk düşünmediğimiz için de hiç ovulasyon takibi filan yapmadım. ama bugüne kadar çok test yaptım hayatımın her döneminde, öğrendiğim bir şey var bi test negatifse negatiftir. pozitifin yanıldığını görmedim. o çizgi bence boşu boşuna çıkmıyorAğzını bal yesin emii
Ovulasyon testiyle denemis miydin peki? Hep pik cıkıyor benım catlamadan 1-2 gün sonra
Eczanelerde erken diyince hep predictoru tutusturuyorlar. Trendyoldan söyliyim bariyok kuzum ya bizimki planlı değildi olmaz dediğimiz gün çılgınlık yaptık tutmuş bebiş.tamamen sürpriz. çocuk düşünmediğimiz için de hiç ovulasyon takibi filan yapmadım. ama bugüne kadar çok test yaptım hayatımın her döneminde, öğrendiğim bir şey var bi test negatifse negatiftir. pozitifin yanıldığını görmedim. o çizgi bence boşu boşuna çıkmıyorbi de miratech erken gebelik testi bence çok hassas, istersen bi onu dene
ay hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alırsınnnnnEczanelerde erken diyince hep predictoru tutusturuyorlar. Trendyoldan söyliyim bari
İnsallah kuzum ma galiba 2.kere yumurtladm ve catladıay hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alırsınnnnnaslında testi dün yaptıysan bugün varsa zaten daha net belli olur :)
yaaa öyle mi oluyor ben pek anlamıyorum ovulasyon testinden.. sıkma canını hayırlısı neyse o olsun..İnsallah kuzum ma galiba 2.kere yumurtladm ve catladıovu testim böyle cıktı
Evet kuzum T çizgisi silikleşince yumurta çatlamış demektiryaaa öyle mi oluyor ben pek anlamıyorum ovulasyon testinden.. sıkma canını hayırlısı neyse o olsun..
Kızlr merhaba
Predictor early erken gebelik testinde bu şekilde sonuc görüp pozitife dönen oldu mu?
Merhaba bende yeni üyeyim öncelikle herkese selamlarBuda bugünlü ovulasyon testim
Canım pozitifse yarın daha koyulasması lazım yarın koyulaşmazsa negatiftir. İnsallah pozitifi görürsünMerhaba bende yeni üyeyim öncelikle herkese selamlarbenim yumurtlamamdan 9 gün geçti aynı şekilde testim böyle çıktı inanılmaz heyecanlıyım bende inşallah pozitife döner
Canım düne göre daha koyu cıkması gerekiyordu eğer varsa. Predictor cok hassas bi test cünkü. Geçen ay burda bir arkadasımda ilk senınki gibi cıktı hatta ben testin kendi cizgisi de olabilir demiştim ama ertesi gün direk pembeleşti. Umudunu kırmak istemiyorum ama predictor early nin kendi t çizgisi var belli belirsiz gözüken. Koyulaşmazsa muhtemelen odurdün ve bugün yaptım ikisidd aynı silik çıktı. Ama çok erken de diyen var bilmiyorum kafam çok karıştı pozitife dönermi sizce
Bugün test yaptım ve pembeleştiCanım düne göre daha koyu cıkması gerekiyordu eğer varsa. Predictor cok hassas bi test cünkü. Geçen ay burda bir arkadasımda ilk senınki gibi cıktı hatta ben testin kendi cizgisi de olabilir demiştim ama ertesi gün direk pembeleşti. Umudunu kırmak istemiyorum ama predictor early nin kendi t çizgisi var belli belirsiz gözüken. Koyulaşmazsa muhtemelen odur
Adetinize kac gün kaldı? Yani yumurtladıktan sonra kaç gün geçti?
Hayır belirgin gayet pembeleşmiiş hayırlı uğurlu olsuuuun doğru kan testineBugün test yaptım ve pembeleştikasettede yaptım silik çıktı ordada. Adetime 5 yada 6 gün var. Akşam kan vermeye gidicem. Testi ekliyorum ama fotoğrafta belirgin değil malesef
Çokk teşekkür ederiiimHayır belirgin gayet pembeleşmiiş hayırlı uğurlu olsuuuun doğru kan testine
Kan sonucunuzu bizimle de paylaşırsanız seviniriz, şimdiden hayırlı olsunBugün test yaptım ve pembeleştikasettede yaptım silik çıktı ordada. Adetime 5 yada 6 gün var. Akşam kan vermeye gidicem. Testi ekliyorum ama fotoğrafta belirgin değil malesef
Tabikii az önce verdim kanı çıkınca paylaşıcağımKan sonucunuzu bizimle de paylaşırsanız seviniriz, şimdiden hayırlı olsun
Merhaba. Beta 12 çıktı bayağı erken öğrenmişim :)Kan sonucunuzu bizimle de paylaşırsanız seviniriz, şimdiden hayırlı olsun
Bayağı erken öğrenmişsiniz, umarım bebişiniz size tutunur sağlıklı bir gebelik yaşarsınızMerhaba. Beta 12 çıktı bayağı erken öğrenmişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?