Gebeliğe Hazırlık Predictor early erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzını bal yesin emii
Ovulasyon testiyle denemis miydin peki? Hep pik cıkıyor benım catlamadan 1-2 gün sonra

Ağzını bal yesin emii
Ovulasyon testiyle denemis miydin peki? Hep pik cıkıyor benım catlamadan 1-2 gün sonra
yok kuzum ya bizimki planlı değildi olmaz dediğimiz gün çılgınlık yaptık tutmuş bebiş.tamamen sürpriz. çocuk düşünmediğimiz için de hiç ovulasyon takibi filan yapmadım. ama bugüne kadar çok test yaptım hayatımın her döneminde, öğrendiğim bir şey var bi test negatifse negatiftir. pozitifin yanıldığını görmedim. o çizgi bence boşu boşuna çıkmıyorbi de miratech erken gebelik testi bence çok hassas, istersen bi onu dene

Eczanelerde erken diyince hep predictoru tutusturuyorlar. Trendyoldan söyliyim bari

Eczanelerde erken diyince hep predictoru tutusturuyorlar. Trendyoldan söyliyim bari
ay hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alırsınnnnn aslında testi dün yaptıysan bugün varsa zaten daha net belli olur :)

ay hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alırsınnnnn aslında testi dün yaptıysan bugün varsa zaten daha net belli olur :)
İnsallah kuzum ma galiba 2.kere yumurtladm ve catladı ovu testim böyle cıktı

Eklentiler

• 7F991CC3-779E-48BF-92AD-FF2F18F54C84.webp
    129,5 KB · Görüntüleme: 173

Eklentiler

• 55B080A1-57A4-4BDC-8B2A-A9B232441A8D.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 159
Merhaba bende yeni üyeyim öncelikle herkese selamlar benim yumurtlamamdan 9 gün geçti aynı şekilde testim böyle çıktı inanılmaz heyecanlıyım bende inşallah pozitife döner
Canım pozitifse yarın daha koyulasması lazım yarın koyulaşmazsa negatiftir. İnsallah pozitifi görürsün

dün ve bugün yaptım ikisidd aynı silik çıktı. Ama çok erken de diyen var bilmiyorum kafam çok karıştı pozitife dönermi sizce

dün ve bugün yaptım ikisidd aynı silik çıktı. Ama çok erken de diyen var bilmiyorum kafam çok karıştı pozitife dönermi sizce
Canım düne göre daha koyu cıkması gerekiyordu eğer varsa. Predictor cok hassas bi test cünkü. Geçen ay burda bir arkadasımda ilk senınki gibi cıktı hatta ben testin kendi cizgisi de olabilir demiştim ama ertesi gün direk pembeleşti. Umudunu kırmak istemiyorum ama predictor early nin kendi t çizgisi var belli belirsiz gözüken. Koyulaşmazsa muhtemelen odur
Adetinize kac gün kaldı? Yani yumurtladıktan sonra kaç gün geçti?

Bugün test yaptım ve pembeleşti kasettede yaptım silik çıktı ordada. Adetime 5 yada 6 gün var. Akşam kan vermeye gidicem. Testi ekliyorum ama fotoğrafta belirgin değil malesef

Eklentiler

• AB42E9C4-EFEF-4825-B01E-B859A20440F3.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 111
Bugün test yaptım ve pembeleşti kasettede yaptım silik çıktı ordada. Adetime 5 yada 6 gün var. Akşam kan vermeye gidicem. Testi ekliyorum ama fotoğrafta belirgin değil malesef
Hayır belirgin gayet pembeleşmiiş hayırlı uğurlu olsuuuun doğru kan testine

Kan sonucunuzu bizimle de paylaşırsanız seviniriz, şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…