Ben orda silik görüyorum. Var gebelik yaniArkadaşlar bat 5 hazirandıııı gecikme yaşıyorum ama normalde de gecikirim diye çok üstünde durmak istemedim bugün test yaptım en en güvenilir test olan predictör early hiç yanıltmadı benı diye ama buraya da atmak istedim var mıdır acabaaa ona göre kan vereceğim
Bende bu şekilde kuruma çıkarmıştıArkadaşlar bat 5 hazirandıııı gecikme yaşıyorum ama normalde de gecikirim diye çok üstünde durmak istemedim bugün test yaptım en en güvenilir test olan predictör early hiç yanıltmadı benı diye ama buraya da atmak istedim var mıdır acabaaa ona göre kan vereceğim
Aslında Bat in üstüne de vakit geçmişBencw biraz koyulaşma takip edin 2 gün sonra tekrarlayın
Yaa buraya yukleyınce o kadar belli belirsiz oluyor kiBencw biraz koyulaşma takip edin 2 gün sonra tekrarlayın
Pcos var geç döllenme olabilir mi acaba benı de o düşündürüyorBen orda silik görüyorum. Var gebelik yani
Bat geçmesine rağmen nasıl silik olur ya
Bariz çıkması gerekmez miydi?
Bende bu şekilde kuruma
Yaa bende hemen çıktı böyle beklemedim ama siz beklemiş miydinizBende bu şekilde kuruma çıkarmıştı
Geç döllenme olayınida anlamiyorumbugun sevistiysem bugün sevismisimdirPcos var geç döllenme olabilir mi acaba benı de o düşündürüyor
Geç döllenme olabilir belki yâda kimyasal da kötüyü düşünmeyelim ama koyulaşma takip edersen daha iyi olur tabi 2 gün sonra koyulaşırsa istersen gidip kan verirsin için rahat eder @KnBasakAslında Bat in üstüne de vakit geçmiş
Yani erken gebelik de değil
Nıye silik çıktı acaba
Yıllarca test yapan biri olarak söylüyorum.gercekten varsa saniyeler içinde cikiyor.inanin iki dakika dan sonrasina bile güvenmiyorum.hayirkisi olsun inşallahYaa bende hemen çıktı böyle beklemedim ama siz beklemiş miydiniz
Ne ilgisi var ya.gec döllenme dediğimiz geç yumurtlama olmuştur.o yani sen ne sandınGeç döllenme olayınida anlamiyorumbugun sevistiysem bugün sevismisimdir
Bes gun sonra mı dollenecek
Öyle yapayım bencede en doğrusu inşallah şöyle arada kalmadan kıpkırmızı çıkarda onu da paylaşmak nasip olurGeç döllenme olabilir belki yâda kimyasal da kötüyü düşünmeyelim ama koyulaşma takip edersen daha iyi olur tabi 2 gün sonra koyulaşırsa istersen gidip kan verirsin için rahat eder @KnBasak
Bosver konuşmayı çok bilmiyor belli ki bu kadar kaba konuşmanın anlamı yok yaniNe ilgisi var ya.gec döllenme dediğimiz geç yumurtlama olmuştur.o yani sen ne sandın
İsterse her gün sevişsin , yumurtlama günu önemliBosver konuşmayı çok bilmiyor belli ki bu kadar kaba konuşmanın anlamı yok yani
Benim aynı marka testim bu şekilde çıktığında kan vermiştim beta 13tü. Umarım sizin de pozitiftirArkadaşlar bat 5 hazirandıııı gecikme yaşıyorum ama normalde de gecikirim diye çok üstünde durmak istemedim bugün test yaptım en en güvenilir test olan predictör early hiç yanıltmadı benı diye ama buraya da atmak istedim var mıdır acabaaa ona göre kan vereceğim
Yaaa çok korkuyorum ama vermem de lazım biliyorum pazartesi vereyim diyorum artık o zamana kadar hastalanmazsam ama bu markada ilk defa böyle çizgi çıktı yani binbir türlü marka denedim yalancı pozitifler hava da uçuşuyordu sonu hüsran buna nedense çok guvenıyorum sizin görseliniz duruyorsa paylaşabilir misinizBenim aynı marka testim bu şekilde çıktığında kan vermiştim beta 13tü. Umarım sizin de pozitiftir
Aynen öyle 3 gün yaşıyor zaten için deİsterse her gün sevişsin , yumurtlama günu önemli
Çizgi belli oluyor mu yükleyince bilmiyorum ama çok belli belirsiz bir çizgiydiYaaa çok korkuyorum ama vermem de lazım biliyorum pazartesi vereyim diyorum artık o zamana kadar hastalanmazsam ama bu markada ilk defa böyle çizgi çıktı yani binbir türlü marka denedim yalancı pozitifler hava da uçuşuyordu sonu hüsran buna nedense çok guvenıyorum sizin görseliniz duruyorsa paylaşabilir misiniz