Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Predictor early negatif fakat ucuz test silik çizgi?
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin.Bende predictorden her ay deneme ve yanılmaktan bıktığım için kaset test almıştım.Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Testi tekrarladım ama negatif ikinci çizgi bile yok,testin son kullanma tarihi 12.2020 ama olsa yine çıkardı .Neyse hayırlısı artık,acaba ne zaman hamile kalıcam yaş oldu 35
Testi tekrarladım ama negatif ikinci çizgi bile yok,testin son kullanma tarihi 12.2020 ama olsa yine çıkardı .Neyse hayırlısı artık,acaba ne zaman hamile kalıcam yaş oldu 35
Predictor hayatimda nefret ettigim tek test.. 3 kere denedim (3 farkli ay) silik cizgi cikti hep kan verdim negatif cikti o yuzden hic guvenmiyorum.. Aslinda kaset testler daha guvenilir demisti eczacim ve sizde 2 tane pozitif var bence hamile gibisiniz insallahta oylesinizdir
bu kaset testleri ne zaman yapmalıyız gecikmenin 2.gününde sonuç verir mi acaba? bende Predictor expres kullandım bugün negatif çıktı. birde kaset test denemek istiyorum