- 1 Şubat 2023
- 272
- 552
- 33
- Konu Sahibi sadecebirsoruu
-
Hayırlı olsun evet hamilelik var inşallah kan verirseniz daha anlaşılır tabi olup olmadığı ,Merhaba, reglime 4 gün var predictor early yaptım silik çizgi çıktı. 10 gündür hamilelik belirtileri yaşıyorum. Yumurtlama günü, öncesi ve sonrası ilişki oldu ve korunmasız ilk denemeydi. Sizce hamile miyim?
Umarım vardır, akşam acile gidip kan vereceğim. İlk yorumu siz yaptınız çok teşekkürlerHayırlı olsun evet hamilelik var inşallah kan verirseniz daha anlaşılır tabi olup olmadığı ,
Bence de var. Hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba, reglime 4 gün var predictor early yaptım silik çizgi çıktı. 10 gündür hamilelik belirtileri yaşıyorum. Yumurtlama günü, öncesi ve sonrası ilişki oldu ve korunmasız ilk denemeydi. Sizce hamile miyim?
Hayili olsun cnm hamilesin kan ver bence beta değerine bir baktırBelirtilerim şöyleydi döllenmeden sonraki günlerde hemen kasık ağrıları başladı, kasıklarda batma ve doluluk hissi, iştahım açıldı, hiç baş dönmesi ve bulantı yaşamadım. Sürekli halsizlik ve uyku hali vardı. Bel ağrısını şiddetli yaşadım, ara sıra da baş ağrısı. Regle 5-6 gün kala kasık ağrısı kesildi, sonra ara ara yine gelmeye başladı. Regle bir hafta kala bir günde göğüslerim inanılmaz acımaya ve gerilmeye başladı, irileşti. Gece ateş basmaları yaşadım ve rüyamda hamile olduğumu görerek uyandım.
İlişkiden kaç gün sonra başladı kasık ağrılarınız?Belirtilerim şöyleydi döllenmeden sonraki günlerde hemen kasık ağrıları başladı, kasıklarda batma ve doluluk hissi, iştahım açıldı, hiç baş dönmesi ve bulantı yaşamadım. Sürekli halsizlik ve uyku hali vardı. Bel ağrısını şiddetli yaşadım, ara sıra da baş ağrısı. Regle 5-6 gün kala kasık ağrısı kesildi, sonra ara ara yine gelmeye başladı. Regle bir hafta kala bir günde göğüslerim inanılmaz acımaya ve gerilmeye başladı, irileşti. Gece ateş basmaları yaşadım ve rüyamda hamile olduğumu görerek uyandım.
Çok teşekkürler, bu arada diğer marka testler hep negatifti. Reglime 4 gün olduğu için sanırım, değerler düşük. Paraya kıydım 130 liraya predictor early aldım ve pozitifi gördümHayili olsun cnm hamilesin kan ver bence beta değerine bir baktır
1 gün sonra başladı hemenİlişkiden kaç gün sonra başladı kasık ağrılarınız?
3 ay önce 80 liraydı yahuu. Ben hamile kalana kadar iyice uçacak herhaldeÇok teşekkürler, bu arada diğer marka testler hep negatifti. Reglime 4 gün olduğu için sanırım, değerler düşük. Paraya kıydım 130 liraya predictor early aldım ve pozitifi gördüm
Boyamayın bence. Ya da bitkisel boyalardan kullanınBu arada benim saçlarım sarı, dip boyam gelmişti. Ne yapmamı önerirsiniz?
Aslında bu konuda net bir şey söylemiyor doktorlar, o yüzden fikrinizi almak istedim. Bir arkadaşım hamileliği boyunca sürekli boyattı ve çok sağlıklı bebeği.Boyamayın bence. Ya da bitkisel boyalardan kullanın
Bence hiç acile gitme. Bir kadın doğumdan randevu al . Hem enfeksiyon hem değerlerin düşük mü onlara da bakıyorlar. Daha iyi olurUmarım vardır, akşam acile gidip kan vereceğim. İlk yorumu siz yaptınız çok teşekkürler
Enfeksiyon geçen ay vardı cipro kullanmıştım geçmişti. Bir de tam kesinleşsin keseyi görmek için doktora giderim diye düşünüyorumBence hiç acile gitme. Bir kadın doğumdan randevu al . Hem enfeksiyon hem değerlerin düşük mü onlara da bakıyorlar. Daha iyi olur
Ne demek rica ederim inşallah Aakşam çok sevinçli gebelik haberi alırsınızUmarım vardır, akşam acile gidip kan vereceğim. İlk yorumu siz yaptınız çok teşekkürler
Bana da dua edin lütfenBen geçen hafta hissedip bebek eşyaları almıştım, hem enerjimi göndereyim diye düşündüm. Bu akşam eşime sürpriz yapacağım kutu hazırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?