- 1 Şubat 2023
- 272
- 552
- 33
- Konu Sahibi sadecebirsoruu
-
Umarım siz de en yakın zamanda olumlu haberleri alırsınızBana da dua edin lütfenumarım bende eşime böyle bir sürpriz hazırlarım yakında
Reglime 2 gün var betahcg 49 çıktıHayırlı olsun evet hamilelik var inşallah kan verirseniz daha anlaşılır tabi olup olmadığı ,
Reglime 2 gün var betahcg 49 çıktı
Var bence cok hafif gölge var yarın tekrarlayın testiBende var mı peki ?
Var bence, kan testi yaptırın doğrulamak içinBende var mı peki ?
Regl olacağım diye korkutma kendini, beta değerin kaç çıkmıştı. İyi düşün iyiyi çağır pamuğumYarın regl günüm ama hamileyim. Kasık ağrım batma ve yanma şeklinde sol tarafta devam ediyor kızlar, hatta şu an arttı baya. Normal midir, ne zamana kadar devam eder bu tek taraflı kasık batması
Normal, ara ara artip azalarak devam eder. Hayirli olsunYarın regl günüm ama hamileyim. Kasık ağrım batma ve yanma şeklinde sol tarafta devam ediyor kızlar, hatta şu an arttı baya. Normal midir, ne zamana kadar devam eder bu tek taraflı kasık batması
49 çıktı gayet normal ilerliyor, regl olmaktan kormuyorum da canım kasığımdaki tek taraflı yanma bugün şiddetlendi sanki o endişelendirdi birazRegl olacağım diye korkutma kendini, beta değerin kaç çıkmıştı. İyi düşün iyiyi çağır pamuğum
Olsun, endişelenme kuzucum. Kimisi var yataktan kalkamıyor kimisi var son güne kadar tarlada biber topluyor, muayenelerini olduğun sürece sıkıntı olmaz :) Allahım kolaylıklar versin49 çıktı gayet normal ilerliyor, regl olmaktan kormuyorum da canım kasığımdaki tek taraflı yanma bugün şiddetlendi sanki o endişelendirdi biraz
Benim bu markada pozitif,başka markada Negatif çıktıMerhaba, reglime 4 gün var predictor early yaptım silik çizgi çıktı. 10 gündür hamilelik belirtileri yaşıyorum. Yumurtlama günü, öncesi ve sonrası ilişki oldu ve korunmasız ilk denemeydi. Sizce hamile miyim?
Benim de öyleydi. Hamilesiniz tebrikler:) kan testiyle kesinleştirinBenim bu markada pozitif,başka markada Negatif çıktıadetime 5-6 gün varEki Görüntüle 3206084
Nasıııl sizin de mi negatifti başka testteBenim de öyleydi. Hamilesiniz tebrikler:) kan testiyle kesinleştirin
Merhaba, reglime 4 gün var predictor early yaptım silik çizgi çıktı. 10 gündür hamilelik belirtileri yaşıyorum. Yumurtlama günü, öncesi ve sonrası ilişki oldu ve korunmasız ilk denemeydi. Sizce hamile miyim?
Bende regl 2 gün kala yaptım direk çift çıktı beta değerim de 93,87 iyi bir değer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?