Predictor early test kızlar yardımm

Momof3baby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
394
83
98
27
Merhaba kızlar
Reglime daha var ama adetten hemen sonra yumurtlama olduğu icin dün ve önceki gün predictor yapmaya başladım.Dünden önceki gün gözle zor görülen bir çizgi çıktı.Dün gece 5 saat tuvalete çıkmadım ve gece yine yaptım silik ama belirginleşmis çıktı.Bu sabah ilk idrarla tekrarladım varsa kan verecektim ama yine gözle zor görüşen bir çizgi çıktı fotoda görünür mü bilmiyorum.Neye inanacağımı şaşırdım asla yalancı pozitif vermemişti daha önce.Siz ne düşünüyorsunuz ??

Eklentiler

• IMG_5067.webp
    IMG_5067.webp
    9 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_5075.webp
    IMG_5075.webp
    199,1 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_5076.webp
    IMG_5076.webp
    165,1 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    image.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 137
Kan verin var bence
Bilemedim canım ya beklesem mi ne yapsam bütün belirtileri yaşıyorum çok enteresan bir şekilde.Birkaç gün önce lekelenme oldu,kasık batması var aşırı koku hassasiyeti var uyku delisi oldum ki bu ay hiç beklemiyordum psikolojik de diyemiyorum.

Merhaba kızlar
Reglime daha var ama adetten hemen sonra yumurtlama olduğu icin dün ve önceki gün predictor yapmaya başladım.Dünden önceki gün gözle zor görülen bir çizgi çıktı.Dün gece 5 saat tuvalete çıkmadım ve gece yine yaptım silik ama belirginleşmis çıktı.Bu sabah ilk idrarla tekrarladım varsa kan verecektim ama yine gözle zor görüşen bir çizgi çıktı fotoda görünür mü bilmiyorum.Neye inanacağımı şaşırdım asla yalancı pozitif vermemişti daha önce.Siz ne düşünüyorsunuz ??
Ben görüyorum çizgileri. Bence hamilesiniz. Kan verip netleştirin :)

Merhaba kızlar
Regline daha varmış canım bence gecikmeyi bekle ya da regl günü kan ver... Biraz daha koyulasma takip et tek bir marka gebelik testiyle.. ama var yani gebelik belli.. takiple

Regline daha varmış canım bence gecikmeyi bekle ya da regl günü kan ver... Biraz daha koyulasma takip et tek bir marka gebelik testiyle.. ama var yani gebelik belli.. takiple
Evet ya aslında bir yanım da bekle diyor.Koyulaşma takip edeyim en iyisi kan vermek için acele etmek istemiyorum.Cumartesi sabah yine bir predictor yapıp ona göre hareket edeyim ben

Merhaba kızlar
Var gözüküyor ama kanda ancak 5-10 civarında çıkar beta değeri. Bence birkaç gün bekleyip koyulaşınca kan vermek daha mantıklı çünkü çok erken öğrenince 2 günde bir birkaç kere kan vermek gerekiyor her halükarda beklemek lazım. Hayırlı olsun 🥰

Var gözüküyor ama kanda ancak 5-10 civarında çıkar beta değeri. Bence birkaç gün bekleyip koyulaşınca kan vermek daha mantıklı çünkü çok erken öğrenince 2 günde bir birkaç kere kan vermek gerekiyor her halükarda beklemek lazım. Hayırlı olsun 🥰
Aynen yaa koyu çift çizgi göreyim de sonra veririm inşallah vardır gerçekten 🙂 Teşekkür ederim güzel cevabınız için 🙏🏼

Çizgi görünüyor kardeşim 🧿 yumurtlamanın kaçıncı gününde yaptın adete kaç gün vardı ? İnşallah vardır 🙏

Çizgi görünüyor kardeşim 🧿 yumurtlamanın kaçıncı gününde yaptın adete kaç gün vardı ? İnşallah vardır 🙏
Takip yapmadım ama reglden 2 gün sonra yumurtladım büyük ihtimal,ağrıdan anlıyorum yumurtlama olduğunu :) 12 gün falan geçti üzerinden,reglime 8 gün var.Açıkçası aceleci davrandım biraz 🤭 İnşallah yarın sabah da pozitif görürüm teşekkür ediyorum cevap için

Kızlar testi tekrarladım ama ilk idrarla değil.Ve çok moralsizim böyle cıktı.Çizgi yok değil ama zor gözüküyor yaa kesinlikle netleşirdi olsa bence 🥲 Çok can sıkıcı bir durum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    110,9 KB · Görüntüleme: 100
Back
X