Predictor early test kızlar yardımm

Kızlar Bisi dicem bir türlü regl başlayamadı ya.Yani belki de regl oldum ama bu yaşıma kadar hiç böyle olmadım 2 gün erken basladı ve hala kahverengi şekilde devam ediyor normalde 2 ve 3. Gün aşırı yoğun geçerdi 7 gün sürerdi leke leke oldum sadece.Birçok sebebi olabilir tabii ama bilemiyorum gebelik ihtimali hala var mı ki?

Olabilir de olmayabilir de bebeğiniz sizinledir inşallah.
Tekrar test yaptınız mı?
Yapmadım maalesef bazı aksilikler oldu kan da veremedim zaten sonra da regl başlıyor sandım gitmedim kana ama öyle olmadı 😅 Hayatımda hiç bmyle az regl olmamıştım aşırı şüpheleniyorum inşallah en kısa zamanda kan vericem ama yarın bir test aldırmayı düşünüyorum

Peridictor erarly güvenilir güya ben 3 âdet Trendyoldan aldım silik çizgi vardı 2 gün sonra kan verdim 1, 2 çıktı yani negatif sonuç anlam veremiyorum gerçekten şimdiye kadar yalancı pozitifi ilk bende gördüm bak bariz beli çizgi ama negatif maalesef insan güvenmiyor
Canım İlk 3 dakikasını ciddiye alacaksın sonrası kuruma çizgisi oluyor erken gebelik olduğu için öyle oluyor sadece 3 dakika

Trendyoldan almak riskliymiş galiba orijinal olmayabiliyormuş canım çok üzüldüm senin adına.Sanki 2 tane silik çizgi çıkmış bozuk gibi duruyor zaten bana da denk gelmişti böyle sonra asla trendyoldan almadım predictoru
Predictoru hep eczaneden aldım ben ve 3 dakikasını ciddiye alacaksın canım diğerleri 5 10 dakika ama bu marka 3 dakika sadece 3 dakikadan sonra oluşan çizgi kuruma çizgisi

Evet bu kez açık kahve oldu çok çok az.Regl ağrım da yok.Bakalım regle mi dönecek yoksa yerleşme mi 2 güne belli olur
Reglden 1 gün önce bı kaç saat öyle leke geldi bende adet oldum sandım ama pedimde yada iç camasira değil peceteyle silince gelen bı leke çamur gibiydi ve hamileyim hamdolsun darısı isteyen herkese insAllah

Kızlar Bisi dicem bir türlü regl başlayamadı ya.Yani belki de regl oldum ama bu yaşıma kadar hiç böyle olmadım 2 gün erken basladı ve hala kahverengi şekilde devam ediyor normalde 2 ve 3. Gün aşırı yoğun geçerdi 7 gün sürerdi leke leke oldum sadece.Birçok sebebi olabilir tabii ama bilemiyorum gebelik ihtimali hala var mı ki?
Yani belki de kimyasal gibi bişeyde yaşıyor olabilirsiniz. Doktora gitseydiniz daha iyi olurdu başladı sandığınızın üzerinden kaç gün geçti. Bence hala gidebilirsiniz

Back
X