- 31 Ocak 2025
- 1.037
- 412
- 38
- 21
- Konu Sahibi Delaljiyan
-
Tabikiiii yazarımHaberdar et beniii
İnşallah vardır ikimizindeÇok ince var gibi görünüyor ayhh benimde 5 gun var ama cesaret edip yapamıyorum umarım senledir bebiş haberlerini bekliyorum belirtin var mı?
Ben çizgiyi görüyorum canım ne zaman kan vereceksinBenimde 5 gün kadar var
Eki Görüntüle 3600103
Sanki var gibiBenimde 5 gün kadar var
Eki Görüntüle 3600103
İnşallah canım test bekleyince de böyle oldu . Yalancı pozıtif bu testte hiç duymadım ama endişeliyimAyyh buraya güzel haberlerimizi yazarız inşallah
Canım sabah test yaptım çizgi görünce kan verdim negatif çıktı bata 4 gün kaldıKan verdiniz mi kızlar galiba ben elendim hiç belirti bi şey yok bi de seyi merak ediyorum yumurtlamanız ne zamandı
Belirtisiz hamile kalan çok kişi var pozitif düşünelimKan verdiniz mi kızlar galiba ben elendim hiç belirti bi şey yok bi de seyi merak ediyorum yumurtlamanız ne zamandı
Biraz daha beklemekte fayda var demek ki canım umutsuz olma ne olsa daha 4 gün varCanım sabah test yaptım çizgi görünce kan verdim negatif çıktı bata 4 gün kaldı
Ayhhh tesekkür ederim inşallah seninledir bebişBelirtisiz hamile kalan çok kişi var pozitif düşünelim
Biraz daha beklemekte fayda var demek ki canım umutsuz olma ne olsa daha 4 gün var
Ayne canım bekleyelim bakalımAyhhh tesekkür ederim inşallah seninledir bebişBirbirimizi tanımıyoruz ama dualarımız gerçekten içten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?