Predictor early test

Esintii14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
96
28
3
26
Lütfen bakar mısınız??

Eklentiler

• IMG_3107.webp
    IMG_3107.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 84
Tam sınırda çok erken farketmişsiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Evet ultra erken bir testmiş sonra gidip kan verdim 6.6 çıktı. İnşallah Rabbim isteyen bütün kadınlara bu duyguyu tattırsınn

Evet ultra erken bir testmiş sonra gidip kan verdim 6.6 çıktı. İnşallah Rabbim isteyen bütün kadınlara bu duyguyu tattırsınn
Normalde 10 hcg ve üstü algılıyor ama sizinkini güzel tespit etmiş sizde Ocak annesi olacaksınız inşallah 2026 Ocak anneleri diye bir grup var oradayız sizde gelin isterseniz ☺️

Tam sınırda çok erken farketmişsiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Bende yaptım peridictor erarly ama bu çizgi pozitif mi bilmiyorum

Eklentiler

• 1000010356.webp
    1000010356.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000010357.webp
    1000010357.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 26
Gerçi buraya atınca hepten kayboldu

Normalde 10 hcg ve üstü algılıyor ama sizinkini güzel tespit etmiş sizde Ocak annesi olacaksınız inşallah 2026 Ocak anneleri diye bir grup var oradayız sizde gelin isterseniz ☺️
Bu yorumu görünce duygulandım eğer şuan hamile olsaydım(bence değilim) 26 Ocak tahmini doğumdu

Back
X