• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken gebelik testi silik çizgi

Bugün direkt hastaneye gittim sağlık ocağına boşa gitmeyim dedim annemlerin orda oda çok uzak diye. Doktor çok erken gelmişsin dedi resmen azar yedim 😄 akıntım falan var diyerek muayene etme zahmetinde bulunda ultrasonla baktı asistanına normal dedi ama ne normal dedi bilmiyorum. Kan testini ver dedi. Amacım zaten kan testini vermekti aslında muayene beklemedim de çok tersti konuşmaya çekindim kan testi versem yeterli diyecektim ama laf söyler diye susuverdim. Kanı verdim akşama çıkar sonuç yazarım buraya 🩷 o kadar kötü bi doktora denk geldim ki 🤦🏻‍♀️ yarın sabah al gel adın yazınca girersin dedi ama gitmeyi düşünmüyorum. Çok aksi ters bi adam internetten araştırırım sonuçları ne kadar doğru yaptığım bilmiyorum ama iyi bi doktora farklı gün gitmeyi tercih ederim. Sonunda gidebildim ama en azından akşam betaya falan bakarım hayırlısı olsun inşallah
Sonuç ne oldu

Çıktı erken çıkmış şaşırdım 834 çıkmış son adet günüm 5 ocaktı şuan uygulamada 4 hafta 2 gün gösteriyor bu haftaya göre normal görünüyor 🥰
ay baya iyi çıkmış değeriniz benim de gecikmemin 4.günü 899 çıkmıştı ikizlere hamileymişim 😅

bence değeriniz güzel ☺️ önemli olan 2 güne bir artışını takip etmek gözünüz aydın 🌸😍
Teşekkür ederim evet oda önemliymiş şimdi ben istediğim zaman hastaneye gidip tahlil verebilir miyim bu chatgbt kafamı karıştırdı direkt verirsin diyor sağlık ocağı 10 dan sınra almıuor tam 48 saat gerekiyormuş

Teşekkür ederim evet oda önemliymiş şimdi ben istediğim zaman hastaneye gidip tahlil verebilir miyim bu chatgbt kafamı karıştırdı direkt verirsin diyor sağlık ocağı 10 dan sınra almıuor tam 48 saat gerekiyormuş
hastaneye gidip acilden girerseniz almıyor ama sağlık ocağı da kadın doğum polikliniği de 2 güne bir alıyor her gün almazlar yani ☺️

O zaman anca pazartesi verebilirim bugün 4 buçuğa yakın verdim cuma sabahı 48 saat dolmamış olur teşekkür ederim 🥰🩷
ya aslında sağlıkocağı iki gün sonra çağırdı beni ama 48 saat dolmamıştı daha 42 saat olmuştu ona rağmen aldılar bence yine de bi şansınızı deneyin ☺️

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah 🩷
Gözünüz aydın beklenen adet tarihiniz hangi gün canım bense 28 aralıkta son adetin ilk günü 3 ocakta da adetim bitti bende gebeymişim ama bthcg yavaş ilerliyor sana tavsiyem kan verme peşine düşme pazartesi veya salı günü doktor muayenesi olun keseyide görürsünüz

Gözünüz aydın beklenen adet tarihiniz hangi gün canım bense 28 aralıkta son adetin ilk günü 3 ocakta da adetim bitti bende gebeymişim ama bthcg yavaş ilerliyor sana tavsiyem kan verme peşine düşme pazartesi veya salı günü doktor muayenesi olun keseyide görürsünüz
Teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın hayırlı olsun 🩷 benim son adetimin ilk günü 5 ocaktı 8 ocak son günüydü adetimin. Adetime göre 4 hafta 2 gün görünüyor bugün kese pazartesi salı görünür mü ki

Back
X