• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken gebelik testi silik çizgi

Teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın hayırlı olsun 🩷 benim son adetimin ilk günü 5 ocaktı 8 ocak son günüydü adetimin. Adetime göre 4 hafta 2 gün görünüyor bugün kese pazartesi salı görünür mü ki
Canım görünür gecen gebeiligidöe alttan muayene ile gormustum 4+1de ama bu sefer 4+6 da görmedim betam düşük ben gec döllenme düşünüyorum cuma günü muayene var bakacağız

Teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın hayırlı olsun 🩷 benim son adetimin ilk günü 5 ocaktı 8 ocak son günüydü adetimin. Adetime göre 4 hafta 2 gün görünüyor bugün kese pazartesi salı görünür mü ki
Allah razı olsun kardeşim

Doğru daha çok başındasınız yükselir yavaş yavaş 5 6 gün sonra giderseniz kalp atışını da duyarsınız sanırım 😇
Çok tuhaf oldum 🥹 daha kimse bilmiyor günlerdir tek ben biliyorum birde sizlerle paylaştım hepinize çok teşekkür ediyorum 🥰 biraz garip biraz korkulu endişeli sevinçli her duyguyu taşıyorum şuan. Normal mi değil mi bilmiyorum neden böyle hissettiğimide tam anlamıyorum kendimede çok kızıyorum sanki çok sevinmedim diye suçluyorum kendimi ilk gebeliğim tecrübesizlikten olabilir mi acaba 🤦🏻‍♀️

Canım görünür gecen gebeiligidöe alttan muayene ile gormustum 4+1de ama bu sefer 4+6 da görmedim betam düşük ben gec döllenme düşünüyorum cuma günü muayene var bakacağız
İnşallah görünür hayırlı güzel haberleri yazın burayada 🥰 bugün gittiğim doktor beni resmen azarladı çok erken gelmişsin dedi niye geldin demeye getirdi devlet hastanesinde bakmazlar sanırım. Özele gideceğim zaten doktor için ama başlamalı mıyım şimdiden 8 hafta diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum

Çok tuhaf oldum 🥹 daha kimse bilmiyor günlerdir tek ben biliyorum birde sizlerle paylaştım hepinize çok teşekkür ediyorum 🥰 biraz garip biraz korkulu endişeli sevinçli her duyguyu taşıyorum şuan. Normal mi değil mi bilmiyorum neden böyle hissettiğimide tam anlamıyorum kendimede çok kızıyorum sanki çok sevinmedim diye suçluyorum kendimi ilk gebeliğim tecrübesizlikten olabilir mi acaba 🤦🏻‍♀️
Çok normal canım. İnsan çok şaşırıyor ilkinde 😇 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin? Oğlum çok istiyor bir kardeşi olmasını 🙂

İnşallah görünür hayırlı güzel haberleri yazın burayada 🥰 bugün gittiğim doktor beni resmen azarladı çok erken gelmişsin dedi niye geldin demeye getirdi devlet hastanesinde bakmazlar sanırım. Özele gideceğim zaten doktor için ama başlamalı mıyım şimdiden 8 hafta diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
Folik asit alın doktora gıttıgınızde vıtamın değerlerim tıroıd vs onlar var mı yok mı sorun bende tıroıd cıktı kalp carpıntısı oldu sızdı cok şükür azaldı d vıtamımı dusuk bunlar önemli folşk asitı acıkan alın

Saglık ocağında da yaptırabilirsiniz bu değerleri hep mutlu olun inşallah duygunuzu anlıyorum heyacanlısınız tum duygular bır arada hep mutlu olun inşallah hepiniz mutlu olun tum kadınlar mutlu olsun ve tım çocuklar gülsün sağlıklı olsunlar ayaklarına taş değmesin. Bebegım hasta onun için duanızı bekliyorum bu sevınclı haber üzerine duanızı alırım ♥️😘♥️❣️

Saglık ocağında da yaptırabilirsiniz bu değerleri hep mutlu olun inşallah duygunuzu anlıyorum heyacanlısınız tum duygular bır arada hep mutlu olun inşallah hepiniz mutlu olun tum kadınlar mutlu olsun ve tım çocuklar gülsün sağlıklı olsunlar ayaklarına taş değmesin. Bebegım hasta onun için duanızı bekliyorum bu sevınclı haber üzerine duanızı alırım ♥️😘♥️❣️
Amin amin❤️ annelerimizi başımızdan eksik etmesin çocuğu olanları rabbim korusun ayaklarına taş değirmesin 🩷 duam sizinle inşallah yavrunuz bir an önce sağlığına kavuşur bir ömür sağlıkla güzelliklerle yürüsün yolunu rabbim acil şifalar versin sağlık sıhhat güzellik versin 🙏🏻🙏🏻🩷🩷

Folik asit alın doktora gıttıgınızde vıtamın değerlerim tıroıd vs onlar var mı yok mı sorun bende tıroıd cıktı kalp carpıntısı oldu sızdı cok şükür azaldı d vıtamımı dusuk bunlar önemli folşk asitı acıkan alın
Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız ve sağlıkla geçer gebeliğiniz amin 🙏🏻 folik asit kullanıyorum gebelikten önce ön kontrol için kadın doğuma gitmiştim foleta diye bi ilaç önerdi b12 destekli 2.kutumdayım ilk folbiol diye devletin verdiği bi ilacı kullanıyordum sağlık ocağı doktoru günde 2 kere demişti gittiğim kadın doğum günde 2 çok fazla bir tane verdiğimden kullan diye 1 ay bir kutuyu bitirdim ikinci kutuya devam ediyorum ama dediğiniz gibi diğer değerlere en kısa zamanda baktıracağım Allah razı olsun 🫶🩷🙏🏻

Son düzenleme:
Çok normal canım. İnsan çok şaşırıyor ilkinde 😇 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin? Oğlum çok istiyor bir kardeşi olmasını 🙂
Tabiki ederim rabbim en kısa zamanda oğlunuza minik sağlıklı bi kardeş versin 🩷 inanın daha bekarken bile ederdim benim annem çok tedavi görmüş yıllarca çocukları olmamış babamla beni evlatlık almışlar kendimi çok çok şanslı görsem de aklım erdiğinden beri anneme hep içim burkulur. Ben özüm oda benim için öz zerre üveylik duygusunu yaşamadık tırnağım taşa değse oturur ağlar öyle kıymetliyim onun için. Oda benim en büyük şansım en kıymetlim bu dünyada. Sadece hamilelik yaşayamadı emziremedi yıllarca tedavi gördü onun psikolojisini yaşamıştır diye hep üzülüyorum hele şimdi hamile kalmak istediğimde daha çok düşündüm bunları. Öyle ciğerim ki o benim onun yaşadığı en ufacık üzüntüye bile kalbim acıyor. O yüzden hep dua ederim tanıdığıma tanımadığıma her duamda anne olmak isteyen kadınlar var. Rabbim size isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. En güzel haberleri alırsınız en tez vakitte inşallah 🩷🩷

Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız ve sağlıkla geçer gebeliğiniz amin 🙏🏻 folik asit kullanıyorum gebelikten önce ön kontrol için kadın doğuma gitmiştim foleta diye bi ilaç önerdi b12 destekli 2.kutumdayım ilk folbiol diye devletin verdiği bi ilacı kullanıyordum sağlık ocağı doktoru günde 2 kere demişti gittiğim kadın doğum günde 2 çok fazla bir tane verdiğimden kullan diye 1 ay bir kutuyu bitirdim ikinci kutuya devam ediyorum ama dediğiniz gibi diğer değerlere en kısa zamanda baktıracağım Allah razı olsun 🫶🩷🙏🏻
Aynen öyle canım. Duan için teşekkür ederim. Vallahi az önce dus aldım yarı oturu pozısyında ara ara sancı batıyor rahımde. Allah hepinizin yüreğini guldursun sende sağlıkla güzellikle kucağına alırsın inşallah ❣️♥️😘❣️

Aynen öyle canım. Duan için teşekkür ederim. Vallahi az önce dus aldım yarı oturu pozısyında ara ara sancı batıyor rahımde. Allah hepinizin yüreğini guldursun sende sağlıkla güzellikle kucağına alırsın inşallah ❣️♥️😘❣️
İnşallah mutlaka haber ver güzel sevinçli haberler ver bize 🥰❤️

E nabızda böyle birşey gördüm canım çok sıkıldı doktor neden böyle girmiş acaba. Bana hiç birşey demedi ultrasonla baktığında asistana bir tanı söyleyip normal dedi. Canım çok sıkıldı. Öylesine mi girdi diyecem ama doktor öyle birşey yapabilir mi ki? Çok kötü bi adamdı zaten niye böyle girmiş erken kontrolde bu normal mi arkadaşlar 😔

Eklentiler

• IMG_5288.webp
    IMG_5288.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 250
E nabızda böyle birşey gördüm canım çok sıkıldı doktor neden böyle girmiş acaba. Bana hiç birşey demedi ultrasonla baktığında asistana bir tanı söyleyip normal dedi. Canım çok sıkıldı. Öylesine mi girdi diyecem ama doktor öyle birşey yapabilir mi ki? Çok kötü bi adamdı zaten niye böyle girmiş erken kontrolde bu normal mi arkadaşlar 😔
Ben çok akıntım olduğunu söyledim koyu sarı onunla alakalı mı birşey mi acaba. Gerçi onun için bile tek bi yorum yapmadı veya normal anormal demedi

Tanı yazması gerekiyor canım özelde de demir eksikliği anemisi diye giriyorlar mesela sgk ile ilgili işler senin haftalarında kontrol olmaz normalde onu açıklamak için mecbur yani.
Tebrik ederim sağlıkla gelsin miniğin 🤍folik asiti doğal almaya çalışsan daha iyi olur yüksek dozlar embriyo için tehlikeli. Yapay folatta çok iyi bi şey değil doktorların her söylediğini yapmaya çalışma kendin akıl süzgecinden geçir her zaman. Mesela sürekli koş koş ultrasona vs girme ingiltere Hollanda gebelikte 2/3 kere tarama yapar usg ile :) neden bizim ülkemiz sürekli usg tomo mr hepsi mantıkla değerlendirilmeli. Minicik bedene ses dalgası pek sağlıklı değil 🍀 ben şimdi gebe kalsam 12. Hafta gibi gider usg için hem organ gelişimi hem kalp hem cinsiyet hem kese hepsini bir kerede görüp çıkarım. Takviye doğal beslenirim. Tetanoz vs asla olmam :)
3 lü 4 lü testler şeker yüklemesi vs :) hepsini araştır canım. Sana bunları neden söyledim bilmiyorum ihtiyacın yoksa okumadan geçersin. Bana da dua et olur mu bat bekliyorum 🥹🤍

Back
X