Gebeliğe Hazırlık Predictor Erken Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

burcdem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
125
46
13
35
kızlar Selam ;

predictor early erken gebelik testi bata kaç gün kala yapılmalı? Bu konuda desteğinizi , yapan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum .

şimdiden teşekkürler

Merhaba canım ben şöyle bir deneyim yaşadım seninle paylaşmak istedim bata 9 gün vardı erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı tabi bu kadar erken sonuç vermesi beni şaşırtmıştı sonra burdaki arkadaşlara sordum emin olmak için kan testi verdim negatif çıktı bende bat ın geçmesini bekledm bat 2 gün geçti tekrar kaset testle yeniledm ve net kırmızı çizgi gördüm yine kan testi berdim hcg 299 çıktı böyle bir tecrübe yaşamıştım genelde 5 gün kala yapınca bile sonuç veriyor çocuk istiyorsan umarım çift çizgiyi görürsün

bilgilendirme için çok teşekkür ederim :) istiyorum Allah kısmet ederse .... Yarın bata 6 gün kalmış olacak. Yarın sabah yapıp yapmamak arasında kaldım

bilgilendirme için çok teşekkür ederim :) istiyorum Allah kısmet ederse .... Yarın bata 6 gün kalmış olacak. Yarın sabah yapıp yapmamak arasında kaldım
Bence yapabilirsiniz ne de olsa üstünde 6 gün önce diyor:)

Geç döllenme olmuş olabilir sonucunuz negatif olsa bile bat günü tekrarlayın bence bize de haber verin :)

kızlar Selam ;

predictor early erken gebelik testi bata kaç gün kala yapılmalı? Bu konuda desteğinizi , yapan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum .

şimdiden teşekkürler
Merhaba benim geç döllenme oldu adete 3 gün kala erken gebelik testi çok çok silikti hatta eşim göremedi. Adet günü bile erken gebelik testi silik çıktı. negatif çıkarsa üzülmeyin adet günü tekrarlayın inşallah hamilesinizdir

kızlar selam ; elimde olmadığı için ovülasyon yaptım C ve T çizgisi aynı koyulukta idi. Sonra gittim aldım erken gebelik testi bu sabah ilk idrarla yaptım negatif cıktı. şaşırdım cok üzüldüm ve cok ağladım cunku belirtilerim var gögüs agrım var yanı sızlama diyelim akıntım ve kasıklarımda yumurtladan beri sancı var. Yumurtlamanın üzerinden 7. gün bugün reglime 6 gün var . sizc erke mi? Kan vermek istemiyorum şuanda psikolojik olarak

Gebeliğimin 5. Haftasında öğrendim hamile olduğumu dediğin test ile.. Kafana çok takma gebelik olayını kafaya takınca olmuyor gebelik..

özür dilerim yumurtam 02.06 da catladı. bugün 9. gün

10 yıllık evliyim.. Olmadı rabbim vermiyor tüp bebek deneriz olmadı evlatlık alırım diye plan yaparken kendiliğinden gebe kaldım..
şükürler olsun :) çok sevindim Allah o sevinci bana da yaşatsın İnşallah

siz hamile misiniz peki ?

resim yükledim bakar mısınız . Ben 30-31-1 pik gördüm 2 hazirandan çatlama gördüm. Dün ovülasyon yaptık ve pik gibiydi bunu anlayamadım . Ama testte cıkmadı

Eklentiler

• wwwwww.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 138
kızlar Selam ;

şimdiden teşekkürler
7 güne kadar sonuç veriyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…