Bence yapabilirsiniz ne de olsa üstünde 6 gün önce diyor:)bilgilendirme için çok teşekkür ederim :) istiyorum Allah kısmet ederse .... Yarın bata 6 gün kalmış olacak. Yarın sabah yapıp yapmamak arasında kaldım
Merhaba benim geç döllenme oldu adete 3 gün kala erken gebelik testi çok çok silikti hatta eşim göremedi. Adet günü bile erken gebelik testi silik çıktı. negatif çıkarsa üzülmeyin adet günü tekrarlayın inşallah hamilesinizdirkızlar Selam ;
predictor early erken gebelik testi bata kaç gün kala yapılmalı? Bu konuda desteğinizi , yapan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum .
şimdiden teşekkürler
çok üzüldüm ne bileyim.Gebeliğimin 5. Haftasında öğrendim hamile olduğumu dediğin test ile.. Kafana çok takma gebelik olayını kafaya takınca olmuyor gebelik..
10 yıllık evliyim.. Olmadı rabbim vermiyor tüp bebek deneriz olmadı evlatlık alırım diye plan yaparken kendiliğinden gebe kaldım..çok üzüldüm ne bileyim.
şükürler olsun :) çok sevindim Allah o sevinci bana da yaşatsın İnşallah10 yıllık evliyim.. Olmadı rabbim vermiyor tüp bebek deneriz olmadı evlatlık alırım diye plan yaparken kendiliğinden gebe kaldım..
Aminn. Rabbim tez vakitte gebe kalmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsinşükürler olsun :) çok sevindim Allah o sevinci bana da yaşatsın İnşallah
Amin kardeşim İsteyen herkese Rabbim nasip etsinAminn. Rabbim tez vakitte gebe kalmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayni gün çatlamış canim insallah guzel haberler alırızözür dilerim yumurtam 02.06 da catladı. bugün 9. gün
siz hamile misiniz peki ?Merhaba benim geç döllenme oldu adete 3 gün kala erken gebelik testi çok çok silikti hatta eşim göremedi. Adet günü bile erken gebelik testi silik çıktı. negatif çıkarsa üzülmeyin adet günü tekrarlayın inşallah hamilesinizdir
7 güne kadar sonuç veriyor diye biliyorumkızlar Selam ;
predictor early erken gebelik testi bata kaç gün kala yapılmalı? Bu konuda desteğinizi , yapan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum .
şimdiden teşekkürler
Evet Hamileyim bugün yarın doğum kısmetse :)siz hamile misiniz peki ?
ah cok güzel :) sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet Hamileyim bugün yarın doğum kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?