Gebeliğe Hazırlık Predictor Erken Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok erken daha yumurtlamanın uzerinden henuz daha 7 gün geçmiş.. ben predictor ile öğrendim ve yumurtlamanın 9.günü çok zor görünen çizgiyle.. reglime de 5 gün vardı .. 4 gün kala bi tık görünen bi çizgiydi.. regliye 6 gün kala hiç bişey çıkmamıştı.. erkenden üzülme bence biraz daha sabret 3 gün sonra yap tekrardan test.

regliden 1 gün önce falan yaparım . dün görünce heyecanlandım ama bugün silik cıktı demekki tekrar yumurtlama yok .

regliden 1 gün önce falan yaparım . dün görünce heyecanlandım ama bugün silik cıktı demekki tekrar yumurtlama yok .
Vücütta lh hormonu hep var ama anlık yükselme olmuş olabilir bu gebeliğe bağlı da olabiliyor diye de duymuştum..
bende sen gibi merak ve heyecanla erken yaptım sonra kan verdim değerim düşük çıkınca da çok üzüldüm kimyasal falan olucak diye erken öğrenmekte iyi değilmiş.

maalesef öyleymiş bende üzüldüm beklemedeyim şuanda baya erken oldu cunkku

kızlar Selam ;

predictor early erken gebelik testi bata kaç gün kala yapılmalı? Bu konuda desteğinizi , yapan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum .

şimdiden teşekkürler
Rezalet bir test hamile iken negatif gösterdi gebelik yokken pozitif gösterdi asla tavsiye etmem

Merhabalar ben adetime 7 gün kala erken gebelik testi yaptım çizgi aşırı silik çıktı ve ilişkiye girdikten 3 gün sonra göğüs ağrılarım aşırı oldu şimdi yok denecek kadar azaldı batıma 6 gün var sizce gebelik var mıdır kasık ağrım ve bir süre göğüs ağrım dan başka belirti yoktu

Bikaç gün sonra tekrar dene eğer varsa cizgi koyulaşır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…