kızlar selam ; elimde olmadığı için ovülasyon yaptım C ve T çizgisi aynı koyulukta idi. Sonra gittim aldım erken gebelik testi bu sabah ilk idrarla yaptım negatif cıktı. şaşırdım cok üzüldüm ve cok ağladım cunku belirtilerim var gögüs agrım var yanı sızlama diyelim akıntım ve kasıklarımda yumurtladan beri sancı var. Yumurtlamanın üzerinden 7. gün bugün reglime 6 gün var . sizc erke mi? Kan vermek istemiyorum şuanda psikolojik olarak
Çok erken daha yumurtlamanın uzerinden henuz daha 7 gün geçmiş.. ben predictor ile öğrendim ve yumurtlamanın 9.günü çok zor görünen çizgiyle.. reglime de 5 gün vardı .. 4 gün kala bi tık görünen bi çizgiydi.. regliye 6 gün kala hiç bişey çıkmamıştı.. erkenden üzülme bence biraz daha sabret 3 gün sonra yap tekrardan test.
Vücütta lh hormonu hep var ama anlık yükselme olmuş olabilir bu gebeliğe bağlı da olabiliyor diye de duymuştum..
bende sen gibi merak ve heyecanla erken yaptım sonra kan verdim değerim düşük çıkınca da çok üzüldüm kimyasal falan olucak diye erken öğrenmekte iyi değilmiş.
Merhabalar ben adetime 7 gün kala erken gebelik testi yaptım çizgi aşırı silik çıktı ve ilişkiye girdikten 3 gün sonra göğüs ağrılarım aşırı oldu şimdi yok denecek kadar azaldı batıma 6 gün var sizce gebelik var mıdır kasık ağrım ve bir süre göğüs ağrım dan başka belirti yoktu
Merhabalar ben adetime 7 gün kala erken gebelik testi yaptım çizgi aşırı silik çıktı ve ilişkiye girdikten 3 gün sonra göğüs ağrılarım aşırı oldu şimdi yok denecek kadar azaldı batıma 6 gün var sizce gebelik var mıdır kasık ağrım ve bir süre göğüs ağrım dan başka belirti yoktu