Benım arkdasım vardı cnm o test ıle yptı ıkıncı cızgı sılık cıktı ama gebyedı kan vermıstıKızlar merhaba. Bu ay 3/4 kere yumurtlama günleri civarlarında korunmasız ilişki yaşadık. Reglime 6 gün var. Fakat iki gündür özellikle sol kasığımda batma ve ağrı var yürürken bile rahatsız ediyor. Sizce şuan test yapsam çıkar mı. Predictor 6 gün öncesine kadar sonuç diyor. Güvenmeli miyim? Var mı aranizda bu test ile 6 gün öncesinde gebelik öğrenen?
ben dün yaptım bir şey çıkmadı ilk başta. şuan 5 gün var adetime. bugün teste baktım belli belirsiz çizgi var. kuruma mı acaba? emin olamıyorumBenım arkdasım vardı cnm o test ıle yptı ıkıncı cızgı sılık cıktı ama gebyedı kan vermıstı
Paylasrmsn cnmben dün yaptım bir şey çıkmadı ilk başta. şuan 5 gün var adetime. bugün teste baktım belli belirsiz çizgi var. kuruma mı acaba? emin olamıyorum
bir de siz bu testten kullandınız mı? ben dün sabah nöbetçi eczaneden aldım. predictör kutusunda. ama şekli predictör gibi değil az evvel fark ettim. 170 lira bir de az para da değil. foto paylaşıyorum birazdan. acaba testlerin içleri mi karıştı diye düşünüyorum. baya 20 liralık benim hep kullandığım testlerden çıktı.Paylasrmsn cnm
Merhaba ben prodictor ile 6 gün kala öğrenmiştim aynı gün kan tahlili verdim beta hcg 20 çıkmıştı değerim silikde olsa gösterdi bu marka test ama herkesin vücudu farklı eğer yaparsanız ve sonuç negatif çıkarsa adete yakın tekrarlayın bence zaten erken öğrenmekte stresli bu sefer boş gebelik mi kimyasal gebelik mi vs doktorlar hiç bişey yapmadan regl gününün geçmesini bekleyip üstüne birde kese görüp kalp atışı alana kadar beklemek gerekiyor diyorlar ben baya bi beklemiştim erken öğrendiğim için gereksiz stres oluşturuyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba. Bu ay 3/4 kere yumurtlama günleri civarlarında korunmasız ilişki yaşadık. Reglime 6 gün var. Fakat iki gündür özellikle sol kasığımda batma ve ağrı var yürürken bile rahatsız ediyor. Sizce şuan test yapsam çıkar mı. Predictor 6 gün öncesine kadar sonuç diyor. Güvenmeli miyim? Var mı aranizda bu test ile 6 gün öncesinde gebelik öğrenen?
Bu asla prodictor degil
ben de öyle sanıyorumBu asla prodictor degil
çok haklısınız.. bir iki gün daha beklemeye aldım kendimi. hiç olmazsa adete 1 gün kala yapacağım diğer testleriMerhaba ben prodictor ile 6 gün kala öğrenmiştim aynı gün kan tahlili verdim beta hcg 20 çıkmıştı değerim silikde olsa gösterdi bu marka test ama herkesin vücudu farklı eğer yaparsanız ve sonuç negatif çıkarsa adete yakın tekrarlayın bence zaten erken öğrenmekte stresli bu sefer boş gebelik mi kimyasal gebelik mi vs doktorlar hiç bişey yapmadan regl gününün geçmesini bekleyip üstüne birde kese görüp kalp atışı alana kadar beklemek gerekiyor diyorlar ben baya bi beklemiştim erken öğrendiğim için gereksiz stres oluşturuyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bence eczaneye git hemenn soyle boyle diyeben de öyle sanıyorumpazar sbahın köründe o kadar yol yürüdüğüme mi yanayım internette iki adeti 150yken ben 1 tanesine 170 verip başka test çıkmasına mı yanayım...
merhaba bende predictor test aldım reglime 6 gün var ama yumurtlamam biraz geç oldu sizin yumurtlama yada çatlama zamanınızı biliyomusunz kaç gün sonra test yaptınız acaba?Merhaba ben prodictor ile 6 gün kala öğrenmiştim aynı gün kan tahlili verdim beta hcg 20 çıkmıştı değerim silikde olsa gösterdi bu marka test ama herkesin vücudu farklı eğer yaparsanız ve sonuç negatif çıkarsa adete yakın tekrarlayın bence zaten erken öğrenmekte stresli bu sefer boş gebelik mi kimyasal gebelik mi vs doktorlar hiç bişey yapmadan regl gününün geçmesini bekleyip üstüne birde kese görüp kalp atışı alana kadar beklemek gerekiyor diyorlar ben baya bi beklemiştim erken öğrendiğim için gereksiz stres oluşturuyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Merhaba o kadar detayları hatırlayamıyorum malesef 9. Ayıma girdim ama isterseniz biraz bekleyip yapın testi daha net sonuç alırsınız :)merhaba bende predictor test aldım reglime 6 gün var ama yumurtlamam biraz geç oldu sizin yumurtlama yada çatlama zamanınızı biliyomusunz kaç gün sonra test yaptınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?