Predictor erken gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dillaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dillaa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2023
242
25
18
25
Kızlar merhaba hayırlı günler , reglim düzensiz ne zaman adet olucağımı bilmiyorum bugün predictor erken gebelik yaptım siz çizgiyi görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_8950.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_8951.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 78
Yani doğru dimi bende yanlış görmüyorum sanki çift cizgi var gibi ama
Hii sen diyince ve burdaki fotoda farkettim evet buara herkes bundan yakınıyor aslında predictor un bazı serisinde böyle hatalar olduğunu söylüyorlar.. eğer gecikmen varsa kaset test dene albi marka. Onda varsa çıkar. Ya da en temizi kan vermek

Kızlar merhaba hayırlı günler , reglim düzensiz ne zaman adet olucağımı bilmiyorum bugün predictor erken gebelik yaptım siz çizgiyi görüyor musunuz
Bende gördüm çizgiyi inşallah hamilesinizdir

Adetim bir aydır düzensiz gecikme var mı yok mu kestiremiyorum çitf cizgi çok belli olmuyor dikkatli bakınca bu yanıltmaz diyolar ama

Adetim bir aydır düzensiz gecikme var mı yok mu kestiremiyorum çitf cizgi çok belli olmuyor dikkatli bakınca bu yanıltmaz diyolar ama
Evet yanıltmaz ama bu serileri böyle bozuk çıkmış diyolar. Var buna benzer fotoğraf paylaşanlar topikleri dikkatli takip et. Kaset testte dene o zaman anlarız gebelik varsa çıkar zaten ondada

Evet yanıltmaz ama bu serileri böyle bozuk çıkmış diyolar. Var buna benzer fotoğraf paylaşanlar topikleri dikkatli takip et. Kaset testte dene o zaman anlarız gebelik varsa çıkar zaten ondada
Bende şöyle düşündüm bu erken gebelik testi bunda bu kadar silikse kasette hiç gözükmeyebilir diye yapmadım

Yapma zaten değer küçük canım gozukmez 6 gün önceki test çünkü
Dediği gibi arkadaşımızın en temizi kan vermek ama umarım yanıltmaz beni sizin düşünceniz bu teste göre çitf çizgi var gibi geliyor bana ama t çizgisinin olduğu yerde

Ben normal gebelik testi yapmıştım adetime daha 1 hafta vardı. Erken gebelik testi de değildi adet gecikmesinden itibaren yapılan testti. İkinci silik cıkmıstı aynı sizinki gibi. Kandaki betamıda 36,49 iken tespit etmiştim

Hayırlı olsun canım kucağına almak nasıp olsun inşallah , herkeste bir olmuyor işte erken gebelikte böyle çıktıysa kaset teste çıkmaz diye düşünüyorum pazartesiye kadar bekliyim olmadı öyle kaset test yaparım , siz peki çizgiyi görüyor musunuz ya da t bölgesinde iki çizgi

Testi koyulttum biraz

Eklentiler

• IMG_8952.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 66
Testi koyulttum biraz.
Testi tekrarlayın sanki bozulmuş gibi 2. Çizgi t nin tam dibinde olmaz pembelik de belli olmuyor foto yükleyince görsel bozuluyor ondan da görememiş olabiliriz.. hersey gönlünüzce olsun

Fotoğrafta çok silik çizgiler belli olmuyor, siz gözle görebiliyor musunuz? Eğer varsa testi tekrar edip koyulaşmaya bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…