Evet ben görüyorum ama t bölgesinde çift çizgi var gibi biri daha koyu biri daha belli belirsiz emin olamadım doğru mu gösteriyor yanlış mıFotoğrafta çok silik çizgiler belli olmuyor, siz gözle görebiliyor musunuz? Eğer varsa testi tekrar edip koyulaşmaya bakın isterseniz
Pembelik var çizgide ama çigt çizgi olduğundan kesin diye bişey diyemiyorum bende çok teşekkür ederim sizinde inşallahTesti tekrarlayın sanki bozulmuş gibi 2. Çizgi t nin tam dibinde olmaz pembelik de belli olmuyor foto yükleyince görsel bozuluyor ondan da görememiş olabiliriz.. hersey gönlünüzce olsun
Biri daha belli diğeri belli belirsiz2 çizgi var sanki ya test mi bozuk acaba
bu testler son zamandır böyle yapıyor predictor de 3 tane cizgi cıkartıyor bence baska markatla tekrarlayın bugunBiri daha belli diğeri belli belirsiz
Teşekkür ederimm bilgin için adet olmassam tekrarlıcam şuan bekliyim bakalım , diğer konularada baktım böyle çıkanda hiç gebelik olan yok heraldebu testler son zamandır böyle yapıyor predictor de 3 tane cizgi cıkartıyor bence baska markatla tekrarlayın bugun
valla ben de dün böyle çıktı net fotograf yok maalesef öylesine çekmiştim önceki günlerde farklı testler negatif çıkmıştı 7 gün gecşkmedeyim ben umarım hamile degilimdir konuda böyle çıkanlarında adet oldugunu görmedim ama umarım siz hamilesinizdirTeşekkür ederimm bilgin için adet olmassam tekrarlıcam şuan bekliyim bakalım , diğer konularada baktım böyle çıkanda hiç gebelik olan yok heralde
Ay inşallah canım 2,5 senedir bekliyorum , ee kan versene 7 gün gecikmedeymişsinvalla ben de dün böyle çıktı net fotograf yok maalesef öylesine çekmiştim önceki günlerde farklı testler negatif çıkmıştı 7 gün gecşkmedeyim ben umarım hamile degilimdir konuda böyle çıkanlarında adet oldugunu görmedim ama umarım siz hamilesinizdir
ya istemedigim bir sonuç görmekten korktugum icin erteliyorum sürekli ama pazartesi günü verecegim hic reglm gecikmezdi ama testlerde negatif varsa xıkardı herhaldeAy inşallah canım 2,5 senedir bekliyorum , ee kan versene 7 gün gecikmedeymişsin
Sizin ki çok belli olmuyor ama bende t bölgesi çift çizgi var gibi ekstra sağ göğsüm sızlıyor arada 3 gün üst üste cok sızladı dün sızlamadı demin sızladı birde sağ kasık batması varEki Görüntüle 3622433 Benimde dün çıkmadı iki test yaptım negatifti bugün sabah yeniden yaptım böyle 28 regl olmazsam yenilerim sizdede olabilir var gibi geldi bana
Varsa çıkardı canım geç döllenme olayı olmamışsaya istemedigim bir sonuç görmekten korktugum icin erteliyorum sürekli ama pazartesi günü verecegim hic reglm gecikmezdi ama testlerde negatif varsa xıkardı herhalde
Bendede karın ağrısı var ama regl dair birşey yok ne akıntı ne kaşık ağrısı testi 29 yenilerim artık umudum hala varSizin ki çok belli olmuyor ama bende t bölgesi çift çizgi var gibi ekstra sağ göğsüm sızlıyor arada 3 gün üst üste cok sızladı dün sızlamadı demin sızladı birde sağ kasık batması var
Benimde akıntım yok gebelik olsa olur muydu diye düşünüyorumBendede karın ağrısı var ama regl dair birşey yok ne akıntı ne kaşık ağrısı testi 29 yenilerim artık umudum hala var
Herkeste olmuyor ki mesela oğlumda vardı ama kızımda yoktu çok kötüyüm şuan zor duruyorumBenimde akıntım yok gebelik olsa olur muydu diye düşünüyorum
Genelde erkek bebeği hamile olanlarda çok akıntı olduğunu duydum hepsi değildir ama geneli sanırımHerkeste olmuyor ki mesela oğlumda vardı ama kızımda yoktu
Aynen doğrudur ay nasıl kötüyüm anlatamamGenelde erkek bebeği hamile olanlarda çok akıntı olduğunu duydum hepsi değildir ama geneli sanırım
Benim oğlumda ben test yaptım çıktı gece ben fenalaştım hastanelik oldum sancıyla doktor daha bebek çok yeni demiştiGenelde erkek bebeği hamile olanlarda çok akıntı olduğunu duydum hepsi değildir ama geneli sanırım
Belirtileriniz var mıydı iki gebeliktedeBenim oğlumda ben test yaptım çıktı gece ben fenalaştım hastanelik oldum sancıyla doktor daha bebek çok yeni demişti
Kızımda yoktu hiç idrarım koyuydu ondan anladım test yaptım çıktı oğlumda sancılandım akıntım vardıBelirtileriniz var mıydı iki gebeliktede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?