Predictor erken gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dillaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fotoğrafta çok silik çizgiler belli olmuyor, siz gözle görebiliyor musunuz? Eğer varsa testi tekrar edip koyulaşmaya bakın isterseniz
Evet ben görüyorum ama t bölgesinde çift çizgi var gibi biri daha koyu biri daha belli belirsiz emin olamadım doğru mu gösteriyor yanlış mı

Testi tekrarlayın sanki bozulmuş gibi 2. Çizgi t nin tam dibinde olmaz pembelik de belli olmuyor foto yükleyince görsel bozuluyor ondan da görememiş olabiliriz.. hersey gönlünüzce olsun
Pembelik var çizgide ama çigt çizgi olduğundan kesin diye bişey diyemiyorum bende çok teşekkür ederim sizinde inşallah

bu testler son zamandır böyle yapıyor predictor de 3 tane cizgi cıkartıyor bence baska markatla tekrarlayın bugun
Teşekkür ederimm bilgin için adet olmassam tekrarlıcam şuan bekliyim bakalım , diğer konularada baktım böyle çıkanda hiç gebelik olan yok heralde

Teşekkür ederimm bilgin için adet olmassam tekrarlıcam şuan bekliyim bakalım , diğer konularada baktım böyle çıkanda hiç gebelik olan yok heralde
valla ben de dün böyle çıktı net fotograf yok maalesef öylesine çekmiştim önceki günlerde farklı testler negatif çıkmıştı 7 gün gecşkmedeyim ben umarım hamile degilimdir konuda böyle çıkanlarında adet oldugunu görmedim ama umarım siz hamilesinizdir

Eklentiler

• IMG_9244.webp
    IMG_9244.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 19
valla ben de dün böyle çıktı net fotograf yok maalesef öylesine çekmiştim önceki günlerde farklı testler negatif çıkmıştı 7 gün gecşkmedeyim ben umarım hamile degilimdir konuda böyle çıkanlarında adet oldugunu görmedim ama umarım siz hamilesinizdir
Ay inşallah canım 2,5 senedir bekliyorum , ee kan versene 7 gün gecikmedeymişsin

IMG_5499.webp
Benimde dün çıkmadı iki test yaptım negatifti bugün sabah yeniden yaptım böyle 28 regl olmazsam yenilerim sizdede olabilir var gibi geldi bana

Eklentiler

• IMG_5407.webp
    IMG_5407.webp
    136,6 KB · Görüntüleme: 15
Eki Görüntüle 3622433 Benimde dün çıkmadı iki test yaptım negatifti bugün sabah yeniden yaptım böyle 28 regl olmazsam yenilerim sizdede olabilir var gibi geldi bana
Sizin ki çok belli olmuyor ama bende t bölgesi çift çizgi var gibi ekstra sağ göğsüm sızlıyor arada 3 gün üst üste cok sızladı dün sızlamadı demin sızladı birde sağ kasık batması var

Sizin ki çok belli olmuyor ama bende t bölgesi çift çizgi var gibi ekstra sağ göğsüm sızlıyor arada 3 gün üst üste cok sızladı dün sızlamadı demin sızladı birde sağ kasık batması var
Bendede karın ağrısı var ama regl dair birşey yok ne akıntı ne kaşık ağrısı testi 29 yenilerim artık umudum hala var

Genelde erkek bebeği hamile olanlarda çok akıntı olduğunu duydum hepsi değildir ama geneli sanırım
Benim oğlumda ben test yaptım çıktı gece ben fenalaştım hastanelik oldum sancıyla doktor daha bebek çok yeni demişti

Back
X