Predictor erken gebelik testi

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
622
173
kızlar adetıme 5 6 gun var test yapmıstım erken gebelık testı. ılk basta negatıfdı ama sımdı ıkıncı cızgı cıkmıs. sızce hamıle mıyım. testın adı predictör. yoksa durdukça ıkıncı cızgı mı cıkıo ? 2 3 saat oldu testı yapalı. böle bişi başına gelen var mı? durdukça çizgi kuruyunca mı çıktı acaba?
bat:2 yada 3 eylül

Bende dün aynı testi yaptım ilk dakikalar bişey yoktu 5 dk sonra çok çok silik çıktı zor belli oluyordu durdukça netleşti. Büyük ihtimal pozitif senin sonucunda.
Çünkü bu gebelik testini yapıp yanılma olmadı hiç bende 3. Gebeliğim

Kızlar bende de silik çizgi çıktı ama adetten bir gün önce kanama başladı tekrar test yaptim ama siradan bir testti negatif cikti ama bu sefer çok farklıydı çok az geldi 2.gun kesildi sonra peceteyle silince geldi sonra bitti acaba adet mi oldum yoksa üstüne mi gördüm

kızlar adetıme 5 6 gun var test yapmıstım erken gebelık testı. ılk basta negatıfdı ama sımdı ıkıncı cızgı cıkmıs. sızce hamıle mıyım. testın adı predictör. yoksa durdukça ıkıncı cızgı mı cıkıo ? 2 3 saat oldu testı yapalı. böle bişi başına gelen var mı? durdukça çizgi kuruyunca mı çıktı acaba?
bat:2 yada 3 eylül
Kızlar bende de silik çizgi çıktı ama adetten bir gün önce kanama başladı tekrar test yaptim ama siradan bir testti negatif cikti ama bu sefer çok farklıydı çok az geldi 2.gun kesildi sonra peceteyle silince geldi sonra bitti acaba adet mi oldum yoksa üstüne mi gördüm
Ustune gormus olabilirsin canim

Kanama olmadan önce çok belirtir vardı ve kesin hamileyim bu sefer dedim göğsüm ve uclari cok aciyordu üstüne yatamiyordum ama kanama olunca inanamadım şimdi yapsam test çıkar mı

Ben de predictor ile ogr3ndim.ayni dedigin gibi.ilk cikmadi bi 5 dk sonra 2. Cizgi belirdi.ama bnm adetim 1 gun gecmisti.

bana yardmcı olr musunuz klomen ctlatma ıgnesı oldm 14 gn bklemek grekıyrmus bnm 1 hftam var bu testı ypsm dgru snc verrmıı

Back
X