- 18 Şubat 2016
- 369
- 57
- 98
- Konu Sahibi sorrandess
çizgi var mı ben açık pembe görüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu plastik cami çıkarıp bidaha atın gözükmüyor ondan bisey
ayy demeyinPredictor artık güvenilirliğini kaybediyor gibi. Geçen gün bende de silik çizgi çıkardı ve adet oldum
Çok hafif baya dikkatli bakınca silik çizgi görünüyor
yarın vericem bakalkmNormalde yanıltmıyordu ama bu ay çok duydum burda. Kan garanti olacak gibi
yarın doktora gidicem kan vermemi isteyecektir muhtemelenÇok hafif baya dikkatli bakınca silik çizgi görünüyor
Normalde predictor güvenilir bir markadır, sabah idrarıyla tekrarlayın
Eki Görüntüle 3588420
çizgi var mı ben açık pembe görüyorum
aslında uygulamaya göre 11 mayıs yani erken sayılır ancak geçen ay 7siydi ve 23-24-25 nisanda bu günlerden birisinde yumurtam çatladı diye tahmin ediyorum doktorumun kontrolüyle bu kanıya vardım tabii bir de şimdi softec yaptım buna da bakar mısınızÇizgiyi gördüm evet adetinize kaç gün var ya da gecikme var mi
aslında uygulamaya göre 11 mayıs yani erken sayılır ancak geçen ay 7siydi ve 23-24-25 nisanda bu günlerden birisinde yumurtam çatladı diye tahmin ediyorum doktorumun kontrolüyle bu kanıya vardım tabii bir de şimdi softec yaptım buna da bakar mısınız
Çizgiyi gördüm evet adetinize kaç gün var ya da gecikme var mi
O zaman olabilir canım erken ama silikte olsa çıkabilir. Softec erken gebelikte de çıkmış gibi ama onun erken gebeligi hakkında bilgim pek yok kaset testini kullandım güvenilirdi. Zaten predictorde varsa vardır yani.. bana kalırsa yarından itibaren adet gününe kadar aynı markayla koyuluk takip et.. hemen kana gitme.. ben kimyasal yaşadığım ay böyle erkenden öğrendimaslında uygulamaya göre 11 mayıs yani erken sayılır ancak geçen ay 7siydi ve 23-24-25 nisanda bu günlerden birisinde yumurtam çatladı diye tahmin ediyorum doktorumun kontrolüyle bu kanıya vardım tabii bir de şimdi softec yaptım buna da bakar mısınız
ben de hem kimyasal hem düşük yaşadım etken öğrenmek o kadar kötü ki ama sigara kullanıyorum ve varsa erkenden öğrenip bırakmak istiyorum çünkü başka türlü bırakabilecrğimi düşünmüyorum malesefO zaman olabilir canım erken ama silikte olsa çıkabilir. Softec erken gebelikte de çıkmış gibi ama onun erken gebeligi hakkında bilgim pek yok kaset testini kullandım güvenilirdi. Zaten predictorde varsa vardır yani.. bana kalırsa yarından itibaren adet gününe kadar aynı markayla koyuluk takip et.. hemen kana gitme.. ben kimyasal yaşadığım ay böyle erkenden öğrendim
Çok geçmiş olsunben de hem kimyasal hem düşük yaşadım etken öğrenmek o kadar kötü ki ama sigara kullanıyorum ve varsa erkenden öğrenip bırakmak istiyorum çünkü başka türlü bırakabilecrğimi düşünmüyorum malesef![]()
evet evet haklısınız yine de düşük olunca sigara mı sebep oldu diye düşünmüştüm allah korusun tekrarı olmasın inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir iekilde kucağımıza alalımÇok geçmiş olsunhaklısın tabiki ama zaten daha kan da oluşmuş bişey olacak öyle hemen etki altında olmaz diye düşünüyorum çok sigara içeren hamile gördüm tabiki iyi değil ama bunu düşünerek stres yaşama derim erken öğrenmek gerçekten çok yıpratıcı sende yasamissin daha iyi biliyosun iki kayıbın varmış
Amin canım inşallah Rabbim her şeyin hayırlısını versin.. nasipte varsa ziplasan da düşmezmiş ama yoksa en ufak şey bahane olur... Stres yapma sabırla bekle seninle olur inşallah bebişinevet evet haklısınız yine de düşük olunca sigara mı sebep oldu diye düşünmüştüm allah korusun tekrarı olmasın inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir iekilde kucağımıza alalım![]()