Ne güzel umarım iyi bir artış görürsünüz. Çok yeni sizin de sanırım bata kaç vardı sizin?Var gibi benimde testlerimdd ki çizgilerde artış oldu. Kan testi. 19. 0 çıktı doktor var ama yarın yine bakalım artışını izleyelim dedi. Emin olmak için sanırım
Anlayamadım. Hcg 19.0 çıktı adet günüm bugün gecikme henüz olmadıNe güzel umarım iyi bir artış görürsünüz. Çok yeni sizin de sanırım bata kaç vardı sizin?
Çok çok yeni olduğu için olabilir mi acaba? Umarım kimyasal değildir doktorun söylediği gibi takip edin umarım güzel haberlerle gelirsinAnlayamadım. Hcg 19.0 çıktı adet günüm bugün gecikme henüz olmadı
merhaba, bu çizgi bata 4 gün kala mı bu şekilde çıktı?Evet canım dün yaptım böyle çıktı bugün bata3 kaldı sabredip haftasonu tekrarlayacağım
Merhaba 14 Ağustos yazanlar evet bata 4 gün kala dün yaptımmerhaba, bu çizgi bata 4 gün kala mı bu şekilde çıktı?
maşallah oldukça belirgin duruyor. 10 ağustostaki de oldukça belirgin sizin. ayy eve gidip test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. umarım ben de görebilirim o kırmızılığı :)Merhaba 14 Ağustos yazanlar evet bata 4 gün kala dün yaptım
Ne kadar kaldı ki sizin bata? İnşallah görürsünüzzmaşallah oldukça belirgin duruyor. 10 ağustostaki de oldukça belirgin sizin. ayy eve gidip test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. umarım ben de görebilirim o kırmızılığı :)
4/5 gün var. Bir gün oynama olabiliyor. Ayy eve geçiyorum valla yapsam mï diye dürtüyor şuan şeytanNe kadar kaldı ki sizin bata? İnşallah görürsünüzz
4/5 gün var. Bir gün oynama olabiliyor. Ayy eve geçiyorum valla yapsam mï diye dürtüyor şuan şeytan
Çok sağ ol. Ya zaten tedirginlikten mutluluk bile tam yaşayamıyorum bir buçuk ay önce düşük yaptım. Şimdi hem tekrar olurmu korkusu hem ya kimyasal falansa korkusu. Keşke erken davranmasaydım hiç yok gibi birkaç hafta bekleseydim diyorumÇok çok yeni olduğu için olabilir mi acaba? Umarım kimyasal değildir doktorun söylediği gibi takip edin umarım güzel haberlerle gelir
Geçmiş olsun canım umarım bu sefer güzel sağlıklı bir hamileliğin vardır, biraz daha sabret dizi vs izle bir yerlere git birileriyle görüş ki aklın dağılsın. Sabretmek gerçekten çok zor oluyor ben dayanamadım yaptım inşallah bebeğim gerçekten benimledir ben de biraz sabredip tekrarlıycamÇok sağ ol. Ya zaten tedirginlikten mutluluk bile tam yaşayamıyorum bir buçuk ay önce düşük yaptım. Şimdi hem tekrar olurmu korkusu hem ya kimyasal falansa korkusu. Keşke erken davranmasaydım hiç yok gibi birkaç hafta bekleseydim diyoruminşallah çok iyi haberler alırız
Yok kız ne ilki günlerdir yapıyorumBen çok sabırsız davrandım sırf test yapmamak için ablama geldim yanıma test almadan iki gün böyle geçsin bari dedimilk kez yapacaksan yapabilirsin ben ilkini 8 gün varken yapmıştım
Geç döllenme olayı falan varmış ben çok anlamıyorum da ondan çıkmamış olabilir bekle bakalım biraz daha inş vardırYok kız ne ilki günlerdir yapıyorumyine yaptım yine boş
Son durum ne oldu hamilemisiniz ?Merhaba. Regl günüme 6 7 gün var fakat sabah bulantılarım var. Gebelikten şüphelendim erken gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bu durumda yanlışlık oluyor mu. Yazabilirseniz sevinirimEki Görüntüle 3285260
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?