Saatler sonra kuruma çizgisi çoğu test çıkarıyor awox bile önemli olan 10 dk içinde yalancı pozitif çıkarmaması ve predictorde yaşancı pozitif pek görmedim ben hassas bir testKızlar merhaba size bir sorum olacaktı predictor early gebelik testi kuruma çizgisi çıkartıyor mu
5 dk içinde çok ince hayali bir çizgi çıktı bugün dünde yaptım 10 dakika içinde öyle bi çizgi çıktı görüntüyü atamıyorum görüntü düşüyor dieSaatler sonra kuruma çizgisi çoğu test çıkarıyor awox bile önemli olan 10 dk içinde yalancı pozitif çıkarmaması ve predictorde yaşancı pozitif pek görmedim ben hassas bir test
Evet yükleyince kalite baya düşüyor olanda yok gibi görünüyor. 10 dakika içinde çıktıysa umut var ama hemen kaptırma kendini iki gün sonra tekrarla daha iyi olur. Ama sen yine de testi at bakalım5 dk içinde çok ince hayali bir çizgi çıktı bugün dünde yaptım 10 dakika içinde öyle bi çizgi çıktı görüntüyü atamıyorum görüntü düşüyor die
Evet yükleyince kalite baya düşüyor olanda yok gibi görünüyor. 10 dakika içinde çıktıysa umut var ama hemen kaptırma kendini iki gün sonra tekrarla daha iyi olur. Ama sen yine de testi at bakalım
Bilmiyorum sizce
Kan verdim bakalımEvet gördüm testin varsa yarın ilk idrarla da deneyebilirsin
Aaaa hadi bakalım güzel haberlerle inşallahKan verdim bakalım
Yakın zamanda 2 tane predictor bende de çizgi çıkardı hatta 3 çizgi çıktı, son serilerde sıkıntı var sanırım. Bence gecikmeniz olursa kan testini tekrarlayın, umarım güzel haber alırsınızKızlaaar hastaneden hastaneye mi değişiyor bu değerler devlet hastanesinde hep 1.20 çıkardı negatif özelde verdim 1.30 yazıyo
Var gibi görünüyorKızlar ben de dün bir test yaptım hayali çizgiydi ama markayı bilmediğim için uyanınca predictor ile tekrarladım. Yine çıktı. Bugun döngümün 30.günü. Sizce var mı gebelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?