Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu teste göre hamile olabilirmiyim
aslında 3 damla ama nıye öle oldu bılmıyorum.aslında pek ümidimde yok.heran adet olucakmışım gıbı gelıyo.ama tık yok da bayada gectı ama bakalım pazartesıye kadar gelmezse ıns gelmez bı kan testı yaptırmayı dusunuyorum.sanki idrari fazla damlatmissin birtanem baya sari olmus cizgi var ama
aslında 3 damla ama nıye öle oldu bılmıyorum.aslında pek ümidimde yok.heran adet olucakmışım gıbı gelıyo.ama tık yok da bayada gectı ama bakalım pazartesıye kadar gelmezse ıns gelmez bı kan testı yaptırmayı dusunuyorum.
normalde bu ayın 2 sınde hadı gecıkme oldu dıyelım 6sına kadr olmam gerekıyodu ama suan bıse yok da.bır hafta geçmışoldu.gecen persembe bı kahverengı akıntı vardı heh geldı dedım ama bıda bıse görunmedı demın gene baktım kahverengı akıntı gene var.pek ümidim yok ama bakalım (cizgi cikmis canim da sari gibi gorunuyor yarin ilk idrarla denesen net sonuc alirsin
normalde bu ayın 2 sınde hadı gecıkme oldu dıyelım 6sına kadr olmam gerekıyodu ama suan bıse yok da.bır hafta geçmışoldu.gecen persembe bı kahverengı akıntı vardı heh geldı dedım ama bıda bıse görunmedı demın gene baktım kahverengı akıntı gene var.pek ümidim yok ama bakalım (
Aynn canım bi denim bakayerlesme lekesine benzio yasadigim icin biliorum sen yarin gene denesen testi netlessin en azindan baya gecikmis 2 si diorsun
aynen canım bi deniyim bakalım.bu mübarek günlerde belki olur.senın ne aralıklarla olmuştu lekelenmen.ama benımkı pembe degıl kahverengı akıntı.sadece peçeteye sildigimde görüyorum.şuan yok mesela ne anlamadım.yerlesme lekesine benzio yasadigim icin biliorum sen yarin gene denesen testi netlessin en azindan baya gecikmis 2 si diorsun
Aynn canım bi denim baka
aynen canım bi deniyim bakalım.bu mübarek günlerde belki olur.senın ne aralıklarla olmuştu lekelenmen.ama benımkı pembe degıl kahverengı akıntı.sadece peçeteye sildigimde görüyorum.şuan yok mesela ne anlamadım.
ay inş benımde senın gıbıdır canım ya.aslında pek ümidim yok ama günde baya geçtiği için acabamı diyorum işte. senın adınada çok sevindim.inş hayırlısıyla allahım kucağınada almayı nasip eder.sabah bi test alım bakalım gene.önerebilceğin bi marka varmı meselaCanım Regl den 3 gün önce 60.73 ile ögrendik Regl günü kahverengi leke geldi 7 8 damla bişi pembe degilbildigin kahverengi hemen acile koştuk doktor baktı ama kese görünmedi ufaktı 3 haftalık doktor 1 hafta yat dedi progestan verdi düşük olmasın ne olur olmaz ama yüksek ihtimalle yerleşme lekesi dedi.. sonra pembe olup kesildi ve 1 hafta sonra kesemizi gördük 4 haftalıkken :)
ay inş benımde senın gıbıdır canım ya.aslında pek ümidim yok ama günde baya geçtiği için acabamı diyorum işte. senın adınada çok sevindim.inş hayırlısıyla allahım kucağınada almayı nasip eder.sabah bi test alım bakalım gene.önerebilceğin bi marka varmı mesela
tamam canım sabah eczaneler acılır acılmaz hemen alıp yapıcam sanada yazarım fotoyuda atarım. konusmak iyi geldi saolasın.:)Amin tatlım sağolasın inşallah sendede güzel haberler alırız kendi yaşadıklarımları sende gördügüm için yazmak istedim..
yok canım ucuz test ile herhangi bir markadan ögrenebilirsin ben 5 gün kala silik çizgi ile ögrendim erken döllenme oldugu için ve gelişimi önde kızımın :)
Banada yazmayı unutma hatta test Fotosunu isterim ama
tamam canım sabah eczaneler acılır acılmaz hemen alıp yapıcam sanada yazarım fotoyuda atarım. konusmak iyi geldi saolasın.:)
Aynn canım bi denim bakalım.bVisneli_Turt 41421798 .!.:yerlesme lekesine benzio yasadigim icin biliorum sen yarin gene denesen testi netlessin en azindan baya gecikmis 2 si diorsun
Kaç aylık oldu cnm senin.Nedemek birtanem ay bende heyecan yaptım ayol ilk zamanlarımız geldi aklıma
Aynn canım bi denim bakalım.b
Kaç aylık oldu cnm senin.
Oy maşallah prenses geliyo ozmn ;-)[/QUOTE][QU visneli_Turtam, post: 41423467, member: 613447"]Canım 8 ay oluyoruz 1 ayımız kaldı hemen hemen :)
Oy maşallah prenses geliyo ozmn ;-)
amin canım.Allahın izniyle kucağına alırsın.çoğu gitmiş azı kalmış. bakalım sabah haber verırım bende ıns olumlu çıkar[/QUOTE]evet canim prensesimiz gelicek allah nasip kismet ederse sag salim kavusmak nasip olur.
sendede guzel haberler bekliorum hayirlisi ile