- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah2 gün önce test yüklemiştim buraya dün kan testi verdim beta hcg 78 çıktı yarın kanı tekrarlayacağız 78 değer reglime 2 gün kala cıktj bu arada merak edecekler icin yazıyorum tek dileğim sağlıcakla ilerlemesi ve allahım olmayanlarada versin![]()
Çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah sizde hamileydiniz dimiHayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ Salim afiyetle ilerler tüm süreçler
![]()
Aynen keseyi gördük ama daha kalp atışını duymadık Allah’ın izniyle bakalım 6. Haftanın içindeyim cuma tekrar kontrol e gidicemÇok teşekkür ederim cümlemizin inşallah sizde hamileydiniz dimi
Doğru hatırladım![]()
Hiç korkmayın görürsünüz inşallah sağ salimAynen keseyi gördük ama daha kalp atışını duymadık Allah’ın izniyle bakalım 6. Haftanın içindeyim cuma tekrar kontrol e gidicemdua et sende benim için lütfen
![]()
İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin çok teşekkür ederimHiç korkmayın görürsünüz inşallah sağ salimdualarım sizinle bende yarın bir kez daha kan vericem 2 kat artmış mı diye ama korkuyorum vallahi ya artmazsa diye
İnşallah canım teşekkür ederim güzel görüşlerin için benim oğlumdada 4 gün kala 35 çıkmıştı sonra 1 gün sonra 191 e fırlamıştı ondan 2 gün sonrada 1500e çıkmıştı bende fırlamıştır diye planlıyorum allahım yanıltmasın inşallahİnşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin çok teşekkür ederimennnn iyisini düşünün ve ennn iyisi olsun hayırlısıyla
regline 2 gün kala 78se yükseliştedir diye düşünüyorum. Benim ilki kimyasaldı ve gecikmemin 4. Günü 55 çıkmıştı. Sonra düşüşe geçti. Senim gününe daha vakit varken ki rakamın yüksek bence. Şuan ki rakamın bana iyi gibi geldi açıkçası
iyi haberlerini bekliyorum
![]()
Aşkımmmm tesadüfen girdim gördüm hamilesin sanırım ay çok sevindimCanım çok net çıkmış bence hamilesin. Doktorum adet gecikmesinden 4-5 gün sonra gel bakalım dedi bana. Galiba kese görünüyormuş. İster kan ver, ister normal kaset test al onu yap, ister 4-5 gün sonra doktora git. Baya koyu çıkmış. Kimyasal değildir diye düşünüyorum bebeğim. Hayırlı olsun inşallah![]()
Evet kuzum ama dün yoğun kanama yaşadım. Bebek duruyor dediler ama bilmiyorum duracak mı gidecek mıAşkımmmm tesadüfen girdim gördüm hamilesin sanırım ay çok sevindim![]()
Allahın izni ile bir şey olmaz inşallah canım benimEvet kuzum ama dün yoğun kanama yaşadım. Bebek duruyor dediler ama bilmiyorum duracak mı gidecek mısonraki muayenede belli olacak sanırım
Merhaba üstünden baya zaman geçmiş ama şuan aynı durumu yaşıyorum üç ay önce kimyasal gebelik yaşadım bunay yine çift çizgiyi gördüm fakat sevinemiyorum sizin durumunuz nedir 18 saat arayla yaptığım test ikinci görselde battan 4 gün öncesinden bugüne kadar yaptığım testlerde ilk görselde belirtilerim de sizinle aynı adet olacak gibi ara ara kramp yaşıyorum ve akıntım var sizin durumunuz ne olmuştuMerhabalar,
Daha önce bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Şuan adetim 1-2 gün gecikti ve dayanamadım gene erken idrar testi yaptım. Test resimde ki gibi çift çizgi. Gram sevinemedim ve kan vermek istemiyorum gene kimyasal mı acaba diye. Kaç gün sonra sizce kan vermeliyim ve bu idrar testi güvenilir midir? Kasıklarım da kramplar var ama regl sancılarımla aynı sıkıntıları hissediyorum. Az da olsa bi kanamam hhiç olmadı ama akıntım var. Gerçekten bu süreç de bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim