Yarın tekrar yap canım koyulaşma var mı bakarsıj yada farklı bir marka daha deneMerhaba , bu ay eşimle çok düzenli birliktelik yaşadık. Pcos olduğu için reglim hep düzensiz. 3 gün gecikme var. Bugün predictor testi yaptım sabah. 6 dk bekledim tek çizgi diye içeri gittim. Yaklaşık bı saat sonra banyoya gittiğimde silik çizgi gördüm. Predictor da hayalet çizgi olur mu? Geçen ay da yapmsitim ama negatif den sonra hiç ikinci çizgi çıkmamıştı
Şimdi yeniden yaptim kan vermeye gidiyorumYarın tekrar yap canım koyulaşma var mı bakarsıj yada farklı bir marka daha dene
Ayyy baya var ya reglüne kaç gün varŞimdi yeniden yaptim kan vermeye gidiyorum
Bizi de haberdar etŞimdi yeniden yaptim kan vermeye gidiyorum
Reglim 3 gün gecikti ama pcos olduğu için ortalama 40gunde bir oluyorum ona göre 3 gün gecikmiş görünüyorduAyyy baya var ya reglüne kaç gün var
Beta HCG değerim 62 çıktıBizi de haberdar et
Kan sonucunuz çıktı mı testinizin markası neydiReglim 3 gün gecikti ama pcos olduğu için ortalama 40gunde bir oluyorum ona göre 3 gün gecikmiş görünüyordu
Ayyy hayırlı olsun canımBeta HCG değerim 62 çıktıcmt doktora gidicem
Predictor kullandım. Trendyoldan almıştım çok uyguna gelmişti. Eczanede çok pahalıya satılıyor.. bugünde kan verdim beta HCG 62 çıktıKan sonucunuz çıktı mı testinizin markası neydi
Çok sevindim adınıza hayırlı olsun sağ Salim alın kucağınıza inşallahBeta HCG değerim 62 çıktıcmt doktora gidicem
Çok hayırlı olsun bende yarın kan vermeye gideceğim bana da dua et reglime 5 gün varPredictor kullandım. Trendyoldan almıştım çok uyguna gelmişti. Eczanede çok pahalıya satılıyor.. bugünde kan verdim beta HCG 62 çıktı
Amin darısı tüm isteyenlere inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Umutlanmak istemiyorum daha çok erken diyeAyyy hayırlı olsun canım
Amin ,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim adınıza hayırlı olsun sağ Salim alın kucağınıza inşallah
Testinizin adına bidaha bakar mısınız predictor mu yoksa Prodoctor muAmin darısı tüm isteyenlere inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Umutlanmak istemiyorum daha çok erken diye
İnşallah sende hayırlı güzel sonuclar alırsın. Allah sağlıkla kucagimjza almayı nasip etsin inşallahÇok hayırlı olsun bende yarın kan vermeye gideceğim bana da dua et reglime 5 gün var
Amin canım inşallah benim test awox markaİnşallah sende hayırlı güzel sonuclar alırsın. Allah sağlıkla kucagimjza almayı nasip etsin inşallah
Prodoctor morlu bı paketi varTestinizin adına bidaha bakar mısınız predictor mu yoksa Prodoctor mu
Yumurtlama üzerinden kaç hafta geçti ? Çizgiyi gördüm ikinci fotoğrafta inşallah kandada çıkarAmin canım inşallah benim test awox marka
10-11 gün geçtiYumurtlama üzerinden kaç hafta geçti ? Çizgiyi gördüm ikinci fotoğrafta inşallah kandada çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?