- 30 Haziran 2025
- 40
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Menemenseverim_
-
İnşallah vardır rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın. Geçen yıl bu zamanlar kimyasal yaşadım üstüne aynı zamanda yine hamilelik şüphem var.canım var bence
Net aydınlıkta karartı gibi görünüyor. Bende flaşla gördüm.var gibi net ve aydınlık fotoğraf atar mısın?
İnşallah canımİnşallah vardır rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın. Geçen yıl bu zamanlar kimyasal yaşadım üstüne aynı zamanda yine hamilelik şüphem var.
Aa ben flaşla gördüm vallaben de az önce test yaptım 2 tane prodoctor erken gebelik testi testi benim de silik çıktı
Bende bekledim 5 dk bıraktım testi flaşla gördüm vallabende de böyle duruyor gözle daha net. İdrar dağılırken çıktı 10. saniyede.
Aydınlıkta adam akıllı görünmüyor ki yandan bakınca görünüyo nasıl cekicem bilemedim gagshshsİnşallah canım
flash olmadan net bir fotoğraf atar mısın aydınlık
skfhdkfhdks Sizce var mı? siz de görüyorsunuz değil mi silik çizgiyi? Delirmedim dimi?Bende bekledim 5 dk bıraktım testi flaşla gördüm valla
Bir de flaşla bakınca pembe çizgi çıktı kuruma beyaz oluyo galiba demi?İnşallah canım
flash olmadan net bir fotoğraf atar mısın aydınlık
Tebrikler, hamilesinnnnselam herkese , predictor marka aldım bende silik çıktı kan vermeye gittim anlamadım bu testte yanılma payı olabilir mi acaba ya deliye vurdum kendimi
Kız çok net nasıl inanamıyosunnn. Bence kan ver.Valla ben inanmıyorum hala hatalıdır diye düşünüyorum her an regl olabilirmişim gibi geliyor
Verdim sağlık ocağına kısmetse yarın çıkar dediler de o kadar hatalı test yorumu okudum ki bu yüzden inanamıyorum asdfsjs inş bakalımKız çok net nasıl inanamıyosunnn. Bence kan ver.
Regline kaç gun varrr hayırlı olsuunVerdim sağlık ocağına kısmetse yarın çıkar dediler de o kadar hatalı test yorumu okudum ki bu yüzden inanamıyorum asdfsjs inş bakalım
vkjhglfhgd test gözüne gözüne diyor ki hamilesinnn. Ay inşallah yarın benim de testim koyulaşır. Yukarda paylaştım baya silikVerdim sağlık ocağına kısmetse yarın çıkar dediler de o kadar hatalı test yorumu okudum ki bu yüzden inanamıyorum asdfsjs inş bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?