Predictor regle 5 gün kala?

Predictor early 5 gün kala yaptım. Ben temmuz 1 de göğüs ağrısından doktora gittim beta ver dedi doktor 3.67 çıktı ve ilişkiden 7 gün geçmişti. Olabilir gebelik dedi. Predictor kuruma cizgisi yaparmı flaşla görebiliyorum şuan cunku.
Pozitif görünüyor testiniz iyi bir marka bende bu markadan yapmıştım bence hamilesinşz

Beta 415 çıkmış var demek oluyor bu değilmiiiii

Eklentiler

• IMG_8401.webp
    IMG_8401.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba , benim de reglim 4-5 gün gecikti gebelik testim sizinki gibi silik çıktı , henüz kan vermedim gebelik belirtileriniz neler oldu bu süreçte
Merhaba , benim belirtilerim göğüs uçlarında sızıntı birde aşırı bir kasık ağrısı böyle regli olucakmışım gibi uyutmayan bir ağrı oldu özellikle geceleri. O yüzden inanamadım çünkü regl olmayı bekliyodum:) onun dışında bi belirtim yok hala

Merhaba , benim belirtilerim göğüs uçlarında sızıntı birde aşırı bir kasık ağrısı böyle regli olucakmışım gibi uyutmayan bir ağrı oldu özellikle geceleri. O yüzden inanamadım çünkü regl olmayı bekliyodum:) onun dışında bi belirtim yok hala
Hayırlı olsun ☺️ peki yumurtlama takip etmiş miydiniz nasıl değerlendirdiniz yumurtlama zamanlarını ilişki düzeni nasıl oldu 🌸

Hayırlı olsun ☺️ peki yumurtlama takip etmiş miydiniz nasıl değerlendirdiniz yumurtlama zamanlarını ilişki düzeni nasıl oldu 🌸
Çok teşekkür ederim☺️ yumurtlama öncesini ve sonrasını 2 gün aralıklı olucak şekilde değerlendirdim ama bence bu çok değişken bişey birde ovulasyon testi yaparak ilerliyodum normalde 4 ay öyle denedik olmadı , Geçen ay yapmayı bıraktım çok şükür oldu. Bence bu testler ister istemez stres yaptırıyo insana salmak , hislerin doğrultusunda hareket etmek daha iyi tabii ki bi sağlık sorunu vs. yoksa

Çok teşekkür ederim☺️ yumurtlama öncesini ve sonrasını 2 gün aralıklı olucak şekilde değerlendirdim ama bence bu çok değişken bişey birde ovulasyon testi yaparak ilerliyodum normalde 4 ay öyle denedik olmadı , Geçen ay yapmayı bıraktım çok şükür oldu. Bence bu testler ister istemez stres yaptırıyo insana salmak , hislerin doğrultusunda hareket etmek daha iyi tabii ki bi sağlık sorunu vs. yoksa
Evet kesinlikle katılıyorum ☺️ 2 gün aralık derken bi gün dolu bir gün boş şeklinde mi

Evet kesinlikle katılıyorum ☺️ 2 gün aralık derken bi gün dolu bir gün boş şeklinde mi
Evet ama bi uygulama kullanıyorum p.c. Diye orda yumurtlama günü vs yazıyor ya o günü es geçerek değerlendirdim atıyorum 13 ü yumurtlama günü 10 - 12 si ve 14 ü şeklinde ilerledim bi yerde okumuştum da tam gününü değerlendirmektense önce ve sonra daha etkili oluyomuş ne kadar doğru bilemem tabi nasip bu işler

Evet ama bi uygulama kullanıyorum p.c. Diye orda yumurtlama günü vs yazıyor ya o günü es geçerek değerlendirdim atıyorum 13 ü yumurtlama günü 10 - 12 si ve 14 ü şeklinde ilerledim bi yerde okumuştum da tam gününü değerlendirmektense önce ve sonra daha etkili oluyomuş ne kadar doğru bilemem tabi nasip bu işler
Ben de 30 Haziran yumurtlamaydı 22-24-26-28-30 değerlendirdim

Sağlıkla gelsin🌸 benim kasık ağrısı ile birlikte bacaklarım çok sızladı , bugün hiç belirtim yok yarın kan vermeyi düşünüyorum

merhabalar kızlar, iyi pazarlar benim de regle 4 gün var. bu sabah predictor early ile ilk idrarla test yaptım. 5.dkkada pembe silik çizgi çıktı gibi. siz de bakabilir misiniz? yorumlarınız çok kıymetli.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-07-06 at 11.08.05.webp
    WhatsApp Image 2025-07-06 at 11.08.05.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 24
  • WhatsApp Image 2025-07-06 at 14.50.46 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-07-06 at 14.50.46 (1).webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 13
  • WhatsApp Image 2025-07-06 at 14.50.46.webp
    WhatsApp Image 2025-07-06 at 14.50.46.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 23
Back
X