Predictor test sonucu bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_3488.webp
    IMG_3488.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 21
Çizgi var canım büyük ihtimalle gebesin benimde böyleydi 6 gün kala regle bugün 3 gün kaldı dün kan verdim 25 çıktı
Merhaba, benimde regle 6-7 gün var. Belimde ağrı, kasıklarımda hafif regl ağrısı gibi bir şey hassasiyet var. Bacaklarımda ağrı sızı var hafif.1 haftadır devam ediyor. Arkadaşımda bence hamilesin bir test yap dedi yaptım pozitif çıktı silikti ama . Bir daha test yapayım dedim negatif çıktı moralim bozuldu hiç bir şey anlamadım. Erkenden test yaptım diye mi öyle oldu bu ağrı sızı niye var o zaman. Reglıma da var daha kan mı versem bilemedim. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu acaba? 🙏

Yok canım çigi o kadar kenarda olmuyor
Sağlık olsun adet günüme var henüz sence en güvenilir erken gebelik testi hangisi yani peridictor erarly aldım ama bilmiyorum bir bakın ben mi 2.cizgiyi görüyorum acba gözlerim mi bozuldu 😄 artık herşey bekliyorum kendimden

Eklentiler

• 1000009173.webp
    1000009173.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 14
Çizgi var canım büyük ihtimalle gebesin benimde böyleydi 6 gün kala regle bugün 3 gün kaldı dün kan verdim 25 çıktı
Benimde peridictor erarly erken gebelik testi sizce var mı 2.cizgi

Eklentiler

• 1000009173.webp
    1000009173.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 14
Var canım reflin gecikti mi
Hayır henüz gecikme olmadı dediğim gibi ben korunması ilişki sonrası hani bazı şüphelerim oldu ve korunması cinsel ilişki yumurtlama gününe denk geldi ve ben de bunun üstüne test yaptım testim bu şekilde çıktı bana da orada bir çizgi var gibi geldi ama bilmiyorum

Bu marka iyi diye bunu denedim daha önce de bundan kullanmıştım peridictor erarly. Ama şöyle bir şey bu puan yüklemiş olduğum testi daha önce yapmıştım dün bir tane yaptım zaten buraya attım hani siz de yok dediniz anlamıyorum acaba hangisi benim yanımda dünkü test mi beni yanılttır yoksa bugünkü tesbih beni yalnızdı ve daha adet tarihine 10 gün falan var

Ve şöyle bir şey bu markadan 3 tane test almıştım üçünü de aynı şekilde silik çizgi çıktı . Nasıl yani tabii diyor bu testler bu kadar anlayamıyorum her şu an pozitif mi negatif mi onu bile anlayamıyorum yani test de baktığım zaman çizgi var

Ve şöyle bir şey bu markadan 3 tane test almıştım üçünü de aynı şekilde silik çizgi çıktı . Nasıl yani tabii diyor bu testler bu kadar anlayamıyorum her şu an pozitif mi negatif mi onu bile anlayamıyorum yani test de baktığım zaman çizgi var
İlişkinin üzerinden kaç gün geçtğ

29 Nisan gece 30 Nisan ve bu zamana kadar ara ara korunmasız ilişki oldu ama ilk defa korunmasız ilişki 29 Nisan da oldu
Bende ilişkiden 10 gün sonra idrar testinde çıktı seninde 10 gün olmuş büyük ihtimalle gebesin ama çok yeni değerin henüz daha düşük zamanla koyulaşır testler bendede öyle olmuştu bikaç gün bekleyemezsen kan verebilirsin çıksr şuan kanda

Bende ilişkiden 10 gün sonra idrar testinde çıktı seninde 10 gün olmuş büyük ihtimalle gebesin ama çok yeni değerin henüz daha düşük zamanla koyulaşır testler bendede öyle olmuştu bikaç gün bekleyemezsen kan verebilirsin çıksr şuan kanda
Teşekkürler 🙏 bekliycem âdet günümü âdet 21 marta eğer olmazsam ozamwn kan veririm ve aşırı derecede sol kasık ağrısı bel ağrısı ve sabahları özelikle baş ağrısı yaşıyorum bilmiyorum

Bence hamilesiniz
Birde afedersiniz bugün farkettim . Yani genel anlamda zaten akıntım vardır böyle kreme beyaza yakın normal bir akıntıydı ama bugün fark ettim böyle yumurta akı gibi şeffaf ve böyle yapışkan tarzda neden böyle bir akıntı var onu da bilmiyorum

Back
X