prednol 16 mg kullanan oldumu tüp bebekte

çok şükür kullanan varmış rabbim pozitif almanı nasip etsin inşallah benim 5.denemem olucak hep hamile kalıyorum kese görmeden düşüyor bütün testlerimde iyi çıktı doktor 3 donmuşum var birde bağışıklılık sistemini baskılayıp yapalım dedi vücut embriyoyu yabancı görüyo olup dışarı atabilir dedi birde prednol 16 mg verdi bende hergün 1 tane yutuyorum çok acı evet ilk defa kullanıyorum ama bugün doktora gittim estrofem kullanıyordum rahim duvarı kalınlaşmamış bugün doktor baktı estrofemi şimdi sabah 2 akşam 2 kullan cumaya kadar dedi bidaha bakıcak kalınlaşmadıysa bu ay iptal olucakmış niye kalınlaşmadı anlamadım acaba en son aralık ayında tedavim olmuştum hemen başladık tedaviye 1 adet geçirdim sadece ondan kalınlaşmamış olurmu bilmiyorum ilk defa böyle oldu sen şuan lucrin de kullanıyorum folik asit corasprin estrofem prednol sen neler kullanıyorsun doktor sana ne için verdi prednolu söyledimi perşenbe güzel haberlerini bekliyorum

prednol tedavinin en basindan itibarenmi kullaniyorsunuz?

Merhaba canim ben kullaniyorum bu ilaci ilk tüp bebek denemem ve transferimin 7.gunundeyim bu ilaci gunde 1 kere aliyorum agizda aci bir tat birakiyor sen ne asamadasin ben persembe test yapicam 5.gunun embriyosu benim..
Canım merhabalar. Bende prednol kullanıyorum. 28 haftalık hamileyim. Hala kullanmaya devam ediyormusun? Doktorun doğuma etkisiyle ilgili birşey söyledimi?

Canım merhabalar. Bende prednol kullanıyorum. 28 haftalık hamileyim. Hala kullanmaya devam ediyormusun? Doktorun doğuma etkisiyle ilgili birşey söyledimi?
Canim.ben prednolu 12.haftaya girince biraktim doktorumun karariyla hic bi fikrim yok inan.

Merhaba umarım yazdığımı okursunuz.benim evliliğimin ilk 2 yılında 2 kez hamile kaldım ancak düşükle sonuçlandı.sonrasinda geçirdiğim miyomektami ve kurtajdan oluşan yapisiklik nedeniyle tuplerim kapandı.mecburen tüp bebeğe geçtik .Tüp bebekte ise yine aynı şeyi yaşadım 9. Ve 10. Haftalarda bebeklerin kalbi duruyor.sizinde yaşamış oldugunuz bu durumlar nedeniyle mi prednol kullandırdilar.dusunmekten çok yoruldum. Ben ve eşime her test yapıldı.bebekler kürtaj sonrası genetige de gidiyorlar ama ama kromozal bir sorun çıkmıyor.sizin ve Eşinizin genetik pihtilasma haricinde başka bir test yapılarak mi karar verildi bu ilacı kullanmanıza.bir dahaki tedavi için güç toplamaya çalışıyorum.umarim olursunuz yazdığımı şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba umarım yazdığımı okursunuz.benim evliliğimin ilk 2 yılında 2 kez hamile kaldım ancak düşükle sonuçlandı.sonrasinda geçirdiğim miyomektami ve kurtajdan oluşan yapisiklik nedeniyle tuplerim kapandı.mecburen tüp bebeğe geçtik .Tüp bebekte ise yine aynı şeyi yaşadım 9. Ve 10. Haftalarda bebeklerin kalbi duruyor.sizinde yaşamış oldugunuz bu durumlar nedeniyle mi prednol kullandırdilar.dusunmekten çok yoruldum. Ben ve eşime her test yapıldı.bebekler kürtaj sonrası genetige de gidiyorlar ama ama kromozal bir sorun çıkmıyor.sizin ve Eşinizin genetik pihtilasma haricinde başka bir test yapılarak mi karar verildi bu ilacı kullanmanıza.bir dahaki tedavi için güç toplamaya çalışıyorum.umarim olursunuz yazdığımı şimdiden çok teşekkür ederim
canim umarim en kisa zamanda saglikli bir evlat sahibi olursun insallah. prednol bende kullandim daha once dusuk yaptigim icin. bu ilaci tedbir amacli verdi doktorum dusmesin diye.
sana tavsiyem illede olsun diye aglayip sizlama tabiki herkes evlat sahibi olmak ister vermiyorsa guzel rabbim bir bildigi vardir sadece saglikli evlat dile. rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlat versin. nice insanlar var asla olmaz dedikleri halde kendiliginden saglikli evlatlar dunyaya getiren. bu yuzden tevekkul et rabbine sigin rabbine birak zamani vardir belkide. hayirli saglikli boy boy evlatlarin olsun insallah.
bu arada benimde 1 dusugum vardi suan bebegim 45gunluk tup bebek ama neler neler yasadim bi allah bi ben biliyorum. o yuzden saglikli hayirli olmasini dile ve zamanini bekle.

Benim de dün aşılamam yapıldı ve doktor 4mg prednol verdi. Günde 3 defa kullancam bu ilacı toplam 12mg.
Söylememişti neden olduğunu ama burada yazılanlardan çıkardığım kadarıyla bir yıl önce bebeğimin kalbi durdu 7.haftada, zaten 1,5yılda zor hamile kalmıştım kaybettik yine öyle bir kayıp olmaması için sanırım.
Bu topiği tam doktorumu arayacakken buldum topiği açan ve paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim çünkü korkmuştum kortizon ilacı vermiş diye Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah

Back
X