- 8 Ağustos 2022
- 9
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi burcuburcu3
Predoctor erken gebelik testi silik çizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pozitif gibi görünüyor benimde 4 gün geçti ilk gün test yaptım negatif hala gelmedi
Sizin kaç gün var adete?Benim de boyle çıktı![]()
Benimde bu ay gebelik testim bu şekilde çıktı ama hamile oldum
Adetinize kaç gün var çizgiyi gördüm bende inşallah vardır :)Benim de boyle çıktı![]()
Adete bilmiyorum da catlatma ignesi vuruldum 11 gün olduSizin kaç gün var adete?
Catlatma ignesi 11 gun oldu insallah vardir yaaa testlere guvenemiyorum artikAdetinize kaç gün var çizgiyi gördüm bende inşallah vardır :)
Sizin de var gibi inşallah vardirr
bu testten aynı marka 12 tane almıştım 9u silik çizgi çıkmıştı koşa koşa kan vermeye gitiğimde negatif sonuç almıştım. İkinci ay kaset testle 4 gün kala ögrendim.Bu testlere güvenmiyorumKızlar adetime 4 gün var sanki silik çizgi var gibi. 6 gün kala yapmıştım hicbisey yoktu. Bi bakar mısınız?
Gözünüz aydın olsun canım inşallah Allah bizlere de nasip eder bende test yaptım 4 gün kala bu şekilde çıktı emin olamadım varmı yokmu diyeKızlar hamileyim. Darısı dileyen isteyen tüm kız kardeşlerime.
Gözünüz aydın olsun canım inşallah Allah bizlere de nasip eder bende test yaptım 4 gün kala bu şekilde çıktı emin olamadım varmı yokmu tesegg
Gözünüz aydın olsun canım inşallah Allah bizlere de nasip eder bende test yaptım 4 gün kala bu şekilde çıktı emin olamadım varmı yokmu diye Eki Görüntüle 3113984
Canım var gibi duruyor. Kaç dakika içinde çıktı silik çizgiGözünüz aydın olsun canım inşallah Allah bizlere de nasip eder bende test yaptım 4 gün kala bu şekilde çıktı emin olamadım varmı yokmu diye Eki Görüntüle 3113984
10 dk içindeCanım var gibi duruyor. Kaç dakika içinde çıktı silik çizgi
15 dakika içinde çıkması gerek diyorlar. İnşallah vardır ben 2 gün arayla testleri tekrarladım giderek koyulasti. Adet olmam gereken gün kıpkırmızı oldu. Hayırlı haberini alırız insallah10 dk içinde