Canım Rabbim Sağ salim kucağına almayı nasib etsin hiç korkma ben 27 haftalıkken benim bebeğimindw gelişimi geri olduğunu öğrendik 2 hafta bekledik gelişimi ilerlemişti doktorum üni başvuru yapmamızo söylemişti küvez için bizim gttiğimz hastahnde küvez yoktu biz gelişimi ilerleyince gitmedik bu gibi durumlarda 36 haftalıkken doğumu başlatıp bebeği küveze koyduklarını söyledi doktorum bende çok korktum istemedim ama kan akışıda yavaşlamıştı benim ödem tansiyon ve idrarda protein vardı 30 haftalıkdım beni başka hastahneye sevk ettiler torbalıya ciğet geliştirici iğneyi yaptılar bi gece kaldm ertesi gün suyumda azalmıştı beni doğuma aldılar okadar ödem olmuştm ki belden vurulan iğneyi 5 kere batırdılar ve işe yaramadı mecbur uyuttular benim bebeğimde 1050 gram doğdu 250ai şişlikti yani 800 gramla kaldı 1 ay 16 gün kaldı küvezde ve şuan doğalı 3 ayımızı doldurduk bugün normal zamanımıza görede 3 gün snra 1 aylık olucak vee 1 ayı geçlin bebeğim evimizde şuan yanı başımda mışıl mışıl uyuyor hafta hafta kontrollere gidiyoruz her hafta 1 hafta uzatılıyo kontroller bebeğin durumuna göre en son dün gittik 3300 gramdı kabız olduğu için güzel beslenemedi sütüm kesildi ucumda yoktu veremedim mamayla besleniyor ama şükür şuan iyi yemeside güzel ve çok güçlü bir bebek ilk dıyduğumda istememiştim karnımdan çıkartmalarını ama hiç ağlamadm tuttum kendimi dua ettim ve ona inatçı ol tutun hayata kızım sen yaparsın başarıca bnu birlilte sen ben baban sen yoksan bizde yokuz demektr dedim her görmeye gttiğimde onunla konuştm karnımdayken söylediğim ninnileri söyledim onun yanında değilken gene ninnileri söyledim hisseder o diye ve şuan çok inatçı sinirli yaramaz bi kızım var şuan karnımdan yeni çıkmış hep uyuyan bi bebek olması gerekirken laf dinleyen bi cadı oldu yani hiç korkma senin bebeğin gene kilosu iyi 4 hafta erken doğmuş bişey olmaz benimki 2 ay erken doğdu rabbim yardım ediyor sadece moral ver kendine ki bebeişinde hissetsin ve bebekler tek annelerini değil babalarınında moralini hissediyormuş sevk edildiğim hastahnde ebe söylemişti bize moralinizi iyi tutun siye şimdi büyü maşaallah aramızda uykusız brakıyo bizi Seninkide öyle olucak inşaallah rabbim kolaylık versin inşaaallah sağ selamet alırsın kucağına dua et allaha bırak rabbim yardım ediyor ben bunu bebeğimin bu olayında çok iyi anladım biizm herşey oyle üst üstw gelmşti ki kontorle gtmştl biz hazrlıksz ama herşey oyle guzel geçtı ki hastahne çok uzağımızda değildi 1 saatlık bı yok kuvez şans eseri bulundu bir sürü bir sürü şey çok konuştum ama seni rahatlatmak içindi bende daha başlarındayken çevremdekiler bir çok örnek veriyosı şununda boyle doğmuş bu olmuş buda oyle olur büyür gelir evine görürsün falan diyenler çoktu artık bunalmıştm bunları duymakdan ama insan başına gelip geçince tecrübeli oluyo ve paylaşma gereği duyuyırmuş bunu anlasım Allaha Emanet