- 6 Haziran 2016
- 87
- 57
- 8
- 33
- Konu Sahibi Onunadimutluluk
Şekeri kaç çıkmış ki canim ? Çok dusuk değildir inşaallah bizimde ilk şeker 49 idi. Biseycikler olmicak yavruna korkma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kaç cikti inan hic bilmiyorum. Sadece dusukmus. Insallah normale doner de kavusuruz birbirimize....Şekeri kaç çıkmış ki canim ? Çok dusuk değildir inşaallah bizimde ilk şeker 49 idi. Biseycikler olmicak yavruna korkma
Evet canim kan sekeri icin tutuyorlar. Bugun yavrumu gormek.icin gittim. Kullandiklari serumu yarin tam keseceklermis kan sekeri dusmezse emme refleksini olcmek icin beni cagiracaklarmis. Eger hersey yolunda giderse pazartesi insallah yavrumu bana verecekler.Tek kan şekeri icinmi tutuyorlar canım şuan yani düzelmesi lazım değil miydi ? Durumu nasıl şuan minigin
meraba canım ben de seninle aynı durumdayım bir konuda bana cevap yazmıştın doğumumdan önce. ben de bebeğimi 37+3 te 1950gr olarak doğurdum çok şükür sağlıklı ama küçük olduğu için bir hafta küvöze koydular. şuan neredeyse iki aylık ama tabi çok çabuk gelişip kilo almıyor. bu hafta neredeyse 3 kiloydu. senden öğrenmek istediğim bu dönemde(ilk aylarda) neler yaptın, mama veya sütle mi besledin. ilk bebeğim tecrübesizim, ne kadar süre insan içine çıkarmadın? şu an gelişimi iyi mi bebişinin? küçük ve kısa kalmasından ileride bir sıkıntısının olmasından korkuyorum.Merhaba. Ben 36 haftaligim ve bebegimde gelisme geriligi varmis son 1 bucuk aydir bunu ogrendik. Kilosu 1700 gram. Şuan hasta edeyim gozetim altinda... tansiyonum normal ödem şislik falan yok ama bebege giden damarlardan biri az kan gotrudugu icin bebegim beslenemiyormus. Cok korkuyorum bu durumdan. Benimkine benzer durum yasayan var mi? Bebekleriniz kac gram dpgdular?kuvezde mi kaldilar? Bebegime birsey olacak diye oyle cok korkuyorum ki.... 2 kere ciger gelistirici igne vuruldum. Deneyimlerinizi paylaşir misiniz....