BRAAMBLE MRB benim oğlumda şu an 8 aylık ama daha hiç dişi çıkmadı. kilosu 8 kg.ve bizde henüz oturamıyoruz . sanırım benim oğlum baya bişr tembel ne dersin? :)
canım arkadaşım inş. allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin.bizde şuan multitabs kullanıyoruz sanırım biraz kaşınıyo dişler ama henüz çıkan bişey yok.senin prensesin emekliyormu peki?? bizde oda yok daha :)))
canım arkadaşım inş. allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin.bizde şuan multitabs kullanıyoruz sanırım biraz kaşınıyo dişler ama henüz çıkan bişey yok.senin prensesin emekliyormu peki?? bizde oda yok daha :)))
evet canım ben 31 haftalık preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım.Zübeydehanımda Özer Kutlu sayesinde şu an bebeğimde bende iyiyiz. 5 gün yoğun bakımda küvözde kaldı bebeğim ama özel bir hastaneye gitseydim herhalde bu kadar memnun ayrılmazdım diyorum.. şu an ege yi Ahmet Memeşa ya götürüyorum tek kelimeyle oda süper bir doktor Dörtçelik çocuk hastanesinin doktoru ama biz özelinede gidiyoruz kükürtlüde muayenehanesi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?