Preesed jel kullananlar

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
Merhaba hanimlar. Ben 1 bucuk yildir evliyim ve esimde sperm sayisi cok az. Hamile kalma cabalarim tam gaz devam:)
Simdi sitede gezinirken preseed jeli ogrendim daha once hic duymamistim. Cogu kisiye fayda saglamis acaba bana da bir yarari olur mu kullananlar varsa eger bilgilendirirse cok sevinirim.
Yumurtlama donemimi yakalarsam 3 gun ustuste iliskiye girdim diyelim 3 gunde de o jel kullaniliyor mu mesela? Bilgilendirir misiniz

Merhaba hanimlar. Ben 1 bucuk yildir evliyim ve esimde sperm sayisi cok az. Hamile kalma cabalarim tam gaz devam:)
Simdi sitede gezinirken preseed jeli ogrendim daha once hic duymamistim. Cogu kisiye fayda saglamis acaba bana da bir yarari olur mu kullananlar varsa eger bilgilendirirse cok sevinirim.
Yumurtlama donemimi yakalarsam 3 gun ustuste iliskiye girdim diyelim 3 gunde de o jel kullaniliyor mu mesela? Bilgilendirir misiniz
Merhaba o jeli ben de aldım siz nisanda yazmışsınız nasıl son durum etkisi oldu mu

Merhaba o jeli ben de aldım siz nisanda yazmışsınız nasıl son durum etkisi oldu mu

Merhaba siz kullandınız sanırım süreçten ve sonuçtan bahsedermisiniz, bende bugun preseed jeli aldım mens dönemindeyim şuanda bittiğinde kullanmaya başlayacağım inşlh yorumunuzu okuyunca sizin durumu merak ettim??

Merhaba siz kullandınız sanırım süreçten ve sonuçtan bahsedermisiniz, bende bugun preseed jeli aldım mens dönemindeyim şuanda bittiğinde kullanmaya başlayacağım inşlh yorumunuzu okuyunca sizin durumu merak ettim??
Evet geçen ay kullandım bi sonuç alamadık bu ay klomen kullandım ayrıca jeli de kullanıyorum

Evet geçen ay kullandım bi sonuç alamadık bu ay klomen kullandım ayrıca jeli de kullanıyorum

İnşlh bu defa hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız, bende iki ay klomen+çatlatma iğnesi bir ayda femera+çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım sonrasında bu jelle karşılaştım bakalım kullanacam inşlh sonuç güzel olur olmazsa aşılama denicez artık Rabbim bizede isteyen herkesede hayırlısıyla nasip etsin evlat sahibi olmayı

İnşlh bu defa hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız, bende iki ay klomen+çatlatma iğnesi bir ayda femera+çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım sonrasında bu jelle karşılaştım bakalım kullanacam inşlh sonuç güzel olur olmazsa aşılama denicez artık Rabbim bizede isteyen herkesede hayırlısıyla nasip etsin evlat sahibi olmayı
ay biri bana anlatsin bu nedir ne ise yarar kim sürer:)

evet bende merak ettim nette bir göz attım ama ne kadar ? birde zararı varmı yokmu insan garip oluyor ilk defa duyuyorum çünkü

bende çok düşündüm alıp almama konusunda doktor bir arkadaşa sordum jelin gebeliğe faydası olup olmadığı konusunda bi bilgim yok ama kullanmanda bi zarar yok bi kaç kullanabilirsin demişti bana bunun üzerine bende almaya karar verdim belki vesile olur diye, çünkü bendede eşimdede gebeliğe engel bir problem yok buna rağmen bi türlü olmadı bide bunu deneyelim dedik inşlh olur bu deda

merhaba kızlar. ben de şuan kocakarı ilacı derler ya oyle bir uygulamaya başladım. her hafta gidip geliyorum kadının yanına. eşimde varikosel var bende de piko var. kocam ameliyat olmadan hamile kalmaya çalışıyorum. bu ay kocakarı yöntemiyle ham,le kalamazsam diğer yumurtlamamda yumurta takibiyle beraber jeli kullanıcam. ben inanıyorum bu jelin işe yarayacağına. doktor aşılama harici çocuğunuz olmaz dedi. zaten 1 çocuğum var 7 buçuk yaşında şimdi de biraz uğrascaz artık. Rabbim öyle uygun görmüş.

merhaba kızlar. ben de şuan kocakarı ilacı derler ya oyle bir uygulamaya başladım. her hafta gidip geliyorum kadının yanına. eşimde varikosel var bende de piko var. kocam ameliyat olmadan hamile kalmaya çalışıyorum. bu ay kocakarı yöntemiyle ham,le kalamazsam diğer yumurtlamamda yumurta takibiyle beraber jeli kullanıcam. ben inanıyorum bu jelin işe yarayacağına. doktor aşılama harici çocuğunuz olmaz dedi. zaten 1 çocuğum var 7 buçuk yaşında şimdi de biraz uğrascaz artık. Rabbim öyle uygun görmüş.

ilk çocugunuz nasıl oldu o da tedavı ve aşılama falan mı
benımde hapı bıraktıgım ay ham,le kalmıştım 9 yıl sonra tekrar istiyoruz olmuyr tüp bebek diyorlar yaş 41

ilk çocuğum hemen oldu. ama bu benim ikinci evliliğim. ilk kocamdan oldu yani. bu eşimin önceki evliliğinden aşılamayla çocuğu olmuş. ama benim hemen oldu ilk denemde. bir de yaşın etkisi varmı bilmem. o zaman 19 yaşındaydim.

Ben jeli kullandım şuan beklemedeyim, normal de adet dönemime 6 gün var inşlh tutmuştu :( ama nedense çok umutlu değilim çünkü benim adet belirtilerim çok erken başlar ve çok ağrılı geçer gene adet belirtileri başladı umarım yanılırım

Valla herşeyi denedim. Letu yu doktorunza sorun ve kullanın.9 aydır hamile kalamıyordum. İlk içtiğim ay hamile kaldım.

artık hiç birşey kullanmak istemiyorum bir ay daha jeli kullanacam olmazsa sonraki ay aşılama denicez offff sıkıldım artık :(

sinefel belki hamilesindir. hemen umutsuzluğa kapılma. bizi haberdar et mutlaka. iyi ya da kötü haber ver lütfen umutsuluğa kapılma hemen..kimyacı87 letu nedir ilaç mı. nasıl kullandın. sorun sadece sende mi peki

preseed bende kullandım bu ay, ovulasyon takibi ile beraber, sonucu size yazarım. Allah herkezin gönlüne göre versin bebişleri kucaklarımıza hayırlısı ile almayı nasip etsin.

Back
X