Sorunsuz :) ne bende ne esimde sorun yok ama sonuc hep negatifSorun ne peki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunsuz :) ne bende ne esimde sorun yok ama sonuc hep negatifSorun ne peki
inşallah çok çok amin.Selam kizlar gelismelerden haberdar edeyim dedim. cumartesi ovilasyon testi yaptim silik cikti ikinci cizgi, o gun preseed den kullandik 3g seklinde sonra dun doktorda kontrolum vardi yumurta takibi yaptirdim doktora gitmeden once zaten kasigimda agri vardi. sizliyodu sonra biraz seffaf akinti gibi bisey geldi. zaten doktor randevuma 2 saat kalmisti o durumdan sonra. doktora gittigimde yumurtan catlamis dedi. bugun ve carsamba olsun mutlaka dedi. dun 4g seklinde kullandik ve is yerinden izin aldim bu hafta evdeyim yatiyorum sirf tutunsun diye kizlar dualarinizi esirgemeyim nolur ben de size çok dua ediyorum allah kimsenin kucagini bos birakmasin..
Canim yanlis bliyorsam duzelt yumurta catladikdan sonra ki 1 gun yasamiyrmu yumurta yani daha micok yasiyrmusinşallah çok çok amin.
Ne kdr
Ne kdr suredr bekliyorsn canim .bnm de kurtajdan sonra4 ay oldu;(
4 ay;(uzun zamandır giremedim siteye yoğunluktan kusura bkma cnm geç gördüm, bizim 7 ay oluyor bu aydan sonra ama preesed kullanmaya başlayalı 2 ay oldu bakalım bu ay netice ne olacak beklemedeyim. sen ne zamandır bekliyrosun cnm?
Canm eğer ilaç falan kullanmadiysan. .yüksek ihtimal stresten erkenden olmussundrKızlar regl oldum bugün bata 1 hafta kala
Hmm bende de oluyor normalde 23 günde bir olurken ewlendgmden beri 32.günleri bile gördüm .tabii doktorun verdiği ilaclar .yaptığım kürler ......Yok canım kullanmadım ama benim regl 42 günde bir olur normalde ama bu kez 35. Gün oldu. Genele vurursan normalde bekarkenki boyleydim heralde eski duzenime dönüyorum.Bugün 35. gün döngüde
Merhaba canım senin ne zamandır olmuyordu sorun neyYok canım kullanmadım ama benim regl 42 günde bir olur normalde ama bu kez 35. Gün oldu. Genele vurursan normalde bekarkenki boyleydim heralde eski duzenime dönüyorum.Bugün 35. gün döngüde
Merhaba canım senin ne zamandır olmuyordu sorun neydi
Merhaba canım 1 yılı geçti. Esimde önce varikosel var dedi doktor sonra baska bi doktor yok dedi ama spermler sınırda. Bende de pko varmış öyle işte preseed kullandım olmadı bakalım obur ay artik
Nelere dikkkat edelim cnmben de hamile kaldığım ay bu jeli kullandım :)) ve oldu şükür kiiiiiiiiiiiiiii
dikkatli kullanın faydası olsun hanımlar
CNm sen kullandın mı jeliMerhaba canım senin ne zamandır olmuyordu sorun ney
Evet canım kullandim 2 ay ama olmadı malesef yumurtlama gününü denk getiremedik yoğunluktanCNm sen kullandın mı jeli