• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Preeseed Plus Jel kullanıp yararını gören oldu mu?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekinim son olarak senden bişey isteyebilir miyim?
bu ilaçların mg ları nedir
mesela klomen yuksek doz olması gerekirken evicapın düşük doz olması gerekiyormuş yuksek e vitamini ters etki yapabiliyormuş
sen kaç mg ne veriyorsun eşine :(
kusura bakma sorularla yorduysam seni

Sakın cekinme hayatım biz birbirimizi anlayıp destek olmıcazda kim olacak az bekle ilaçları kucağıma bi alayım.. kaydirigubbakcemile3

Şimdi evicap 400 ml: Bunu burdaki tecrübelerden,doktor önerisiyle alanlardan yararlanarak 400 lük almıştım.
ace plus selenyumda:herhangi bir mg ibaresi yok canım.
folbiol 5 mg.
klomen 50 mg.
zinco-c 15 mg.
hepsini sabah kahvaltı sonrası evden çıkmadan içiriyorum.Hepsi 30 tablet.Sadece klomeni 25 gün kullanıp 5 gün ara vererek içiricem.ıçinde erkek için olan kısımda bu şekilde yazıyor.

Havuç kürü yapmıyorum zaten, olayın ciddiyetine kendide varana kadar benim söylememle olmayacak.Zoruna gitmesin,üzülmesin diye çokta üstüne gitmiyorum.Bundan önce her ay adet olunca ağlardım.Ama bu ay sebebini öğrendiğimden beri daha dirayetliyim.İlk birkaç gün çok üzüldü.Korktum bunalıma girecek diye sonuçta erkek bunu gurur meselesi yapıyor.Herhangi bir sağlık sorunu olarak görmüyor.Spermiogramı bir tekrarlayalım bakalım napıcaz..

haklısın canım tabiki üstune gitme
erkekler bunu tam bir gurur meselesi yapıyor
ama bu zamanda neredeyse 10 çiften yedisi bu problemleri yaşıyor
benim eşim ilk zamanlar boşancaz diye tutturdu daha denemeden araştırmadan tabi onun ki çocukluktu daha yeni yeni atlatmaya başladık
her geçen gunun özlemiyle zorlansakta
kısmet ne yazmıssa yaradan yaşayacagız ve görecegiz
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kucaklarımız tez zamanda dolsun

Bu arada bende Elevit kullanıyorum.Normalde hamilelere veriyorlar bunu ama ben destek olsun diye kullanıyorum.Ailecek vitamin manyağı olduk..
kaydirigubbakcemile3

Şimdi evicap 400 ml: Bunu burdaki tecrübelerden,doktor önerisiyle alanlardan yararlanarak 400 lük almıştım.
ace plus selenyumda:herhangi bir mg ibaresi yok canım.
folbiol 5 mg.
klomen 50 mg.
zinco-c 15 mg.
hepsini sabah kahvaltı sonrası evden çıkmadan içiriyorum.Hepsi 30 tablet.Sadece klomeni 25 gün kullanıp 5 gün ara vererek içiricem.İçinde erkek için olan kısımda bu şekilde yazıyor.

çok saol tatlım benim
bende deniyecegim
bunları çok uzun zamandır bende araştırdım ama nedense senin mesajın bana daha umut oldu

Sende sağol hayatım inşallah etz zamanda hasretimiz diner sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız.
:Saruboceq:

ekinim
ben ilaçları aldım :)
evicap 400 ile
ace selenyum e vitamini çok ağır gelmesin aynı anda

kızlar bence doktora gorunmeden kendı kafanıza gore ılac ıcırmeyın derım sıze.cunku bazı kısılerde karacıgerı tetıklıormus bazı ılaclar.ılacdan daha fazla olarak kur ıcırmeye bakın.harekette sorun varsa havuc vede portakal suyu sayıda sorun varsa kecıboynuzu cok ıııı.ınşşş hayırlı haberlerınızı verırsınız.

sperm sayısı(konsantr.) :7.300.000
motilite oranı(a+b) :%26
a)hızlı progresyon: :%2
b)yavaş progesyon :%24
normal morfoloji: :%0

dr 6 ay daha deneyin dedi..üzülme sonrası aşılama yada tüp bebek(ben normal yoldan kalmayı her ay beklerken bana bunu umut olarak söyledi) :(

ilaç yazmadı.boşver onları i.saracoğlunun incir-havuc-keciboynuzu kürlerini yap dedi..
Ben kürlerin yanısıra evicap-klomen-folik asit-ace plus selenyum-zinco..vitaminlerini eşime içiriyorum.(bu vitaminleri bu siteden araştırmalarımla öğrendim)

Dr. yazmadı ama bunlar sonucta vitamin belki faydası olur dedim 20 gündür devam ediyoruz.1ay tamamlanınca tekrar spermiogramla ürolojiye gidecek..
Hayırlısı Rabbim dileyen herkesin kucağını boş bırakmasın..Kimileri kolayca hamile kalırken,bizim önümüzde sanırım uzun bir süreç var.Yapacak bişi yok..

Sabır ve dua ile..

kaydirigubbakcemile5

sonuclariniz ayni bizimki gibi
biz sayiyi cok arttirdik

ekinim
ben ilaçları aldım :)
evicap 400 ile
ace selenyum e vitamini çok ağır gelmesin aynı anda

Evet canım toplamda 600 mg falan yapıyor ama doz aşımı 1000 mg. o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.hem vücut fazlasını dışarı atsın herşeyide benden beklemesin artık kaydirigubbakcemile3

ekıncıgım zor dıe bırsey yoktur.allh yeterkı ol desın.bence ısterse 1 tane sperm olsun sonucta kacacak olan 1 tanedır.bızım doktorumuz sıgaranın asırı derecede sperm sayısını dusurdugunu sölemıstı vede cok kılolu olmak.hı dıceksınızkı sıagraa ıcıpte cocugu olmayan yokmu hemde ckkk var.yeterkı nasp etsın

Back
X