Erkek İnfertilitesi Preeseed Plus Jel kullanıp yararını gören oldu mu?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cancagazım sonuçlarınızın düzeldiğine çok sevindim
siz nasıl arttırdınız acaba?

sabah endol
aksam trental 400
ve evicap 400
1 multivitamin ( Arginmax olursa cok iyi olur )
keci boynuzu kuru
ceviz findik badem
sabah ac karninaari sutu bal polen

2 ayda sayi 9 milyondan 19 milyona cikti

Evet bugun regl olmam lazim ama hala olmadim bakalim belkide preseed ise yaramistir.
Regl gunum hic sasmaz benim.
ve ilk defa goguslerimde dolgunluk olmadi bu ay.

canım hadi hayırlısı. inşallah hamilesindir.
bizi haberdar et. güzel haberlerini bekliyoruz...

sabah endol
aksam trental 400
ve evicap 400
1 multivitamin ( Arginmax olursa cok iyi olur )
keci boynuzu kuru
ceviz findik badem
sabah ac karninaari sutu bal polen

2 ayda sayi 9 milyondan 19 milyona cikti

canım bende klomen
evicap
ace selenyum
folic asit
zinco220 ye başladım bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebegin seninledir
mutlaka haberdar et bizi

canım bende klomen
evicap
ace selenyum
folic asit
zinco220 ye başladım bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebegin seninledir
mutlaka haberdar et bizi

canım cinkoyu sana doktormu verdi ben seninkinden aldım kafama göre tanıdık eczacıya gösterdim o zararlı dedi zinko 15mg verdi canım yanlış anlama zararı olmasın diye söyledim sende benim gii kafana göre aldıysan bi dr göster zararı olur belki

canım cinkoyu sana doktormu verdi ben seninkinden aldım kafama göre tanıdık eczacıya gösterdim o zararlı dedi zinko 15mg verdi canım yanlış anlama zararı olmasın diye söyledim sende benim gii kafana göre aldıysan bi dr göster zararı olur belki

Yok dr yazmadı ona ben yazdım:)) ama sanırım mg yanlış almış...Bizde 15 mg kullanıyoruz diğerini bilmiyorum bile!

Yok dr yazmadı ona ben yazdım:)) ama sanırım mg yanlış almış...Bizde 15 mg kullanıyoruz diğerini bilmiyorum bile!

canlar,
ben zinco 15 mg bulamayınca başka bir firmanın kine baktım
zinco 220 vardı ama henuz kullandırmadım eşime
ben bugun alıcam zinco yu
eşime 3 gundur klomenle beraber evicap veriyorum
sabahları da ace selenyum şimdilik

kızlar preseed üreticileri bu ürünü 6 ay kullandıktan sonra eğer gebelik olmazsa öenmli bi sorun olabiliyor diyor,yani bi kere kullandıktan sonra hamile kalmazsanız üzülmeyin o yuzden yazdım
bende 2 defa kullandım ama olmadı,herşeyin hayırlısı olsun
vakti zamanı gelince olur Allah'ın izniyle...

kızlar preseed üreticileri bu ürünü 6 ay kullandıktan sonra eğer gebelik olmazsa öenmli bi sorun olabiliyor diyor,yani bi kere kullandıktan sonra hamile kalmazsanız üzülmeyin o yuzden yazdım
bende 2 defa kullandım ama olmadı,herşeyin hayırlısı olsun
vakti zamanı gelince olur Allah'ın izniyle...

hangı sıteden ne kadara aldın canım yha?

canlarım ben daha almadım
bu ay ve önümüzdeki ay ekin de kullandığı ilaçları kullanıp öle almayı düşünüyorum ama içim içimide yiyor aslında

canım ben aldım eczaneden bu ay kullanıyom bakalım hayırlısı İNŞALLAH bu sefer olur:emir_bebek:

turkıyede nerden aldın eczaneler satmıor dıe bılıorum bazıları getırtıomus oda cok pahalıya satıolarmıs 130 tl falan dıe duydum hade hayırlısını ınş vesılen olur...:nazar:

canlarım bende yaklaşık 20 gündür incir kürünü 6-7 adet inciri ikiye bölerek ve yarım litre suda kaynatarak yapıyordum..Şimdide şu zeytinyağında bekletme usulüne dönücem hem eşimde sıkılmaya başladı az değişiklik olsun:))

Back
X