Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pregesteron neden yükselelir ve hangi günler bakılır
kizlar transver öncesi pregesterontesti yuksek çikan varmı bu hormon yukselirse tedavim iptal olacakmış bu tam olarak ne ile alakalı bilen bana anlata bilirmi yüzde kaç yükselme sansı
kizlar transver öncesi pregesterontesti yuksek çikan varmı bu hormon yukselirse tedavim iptal olacakmış bu tam olarak ne ile alakalı bilen bana anlata bilirmi yüzde kaç yükselme sansı
Progesteron rahmin kalınlaşmasını sağlayan hormon, transferden sonra da hatta fitil olarak verir doktorlar. Ama çok mu artmış ki iptal ediyor doktorunuz tedaviyi? Ya da ne kadar artmalı ne kadar artmamalı bu konuda bir bilgim yok maalesef, inşallah herşey gönlünüzce olsun
progesteron çok sorun olmuyor demek istedim yani prolaktin yüksekse erteleniyor progestandan ziyade demek istedim çünkü progesteron veriliyor rahmin kalınlaşması da gerekiyor transfer için , ama endometrium 17-18 milimi de geçmemeli bu da sıkıntı sanırım, iki hormon arasındaki farkı biliyorum
progesteron çok sorun olmuyor demek istedim yani prolaktin yüksekse erteleniyor progestandan ziyade demek istedim çünkü progesteron veriliyor rahmin kalınlaşması da gerekiyor transfer için , ama endometrium 17-18 milimi de geçmemeli bu da sıkıntı sanırım, iki hormon arasındaki farkı biliyorum
Benim martta taze transfer olacaktı opudan önce progestrona baktılar 1.59 çıktı doktor transferi erteledi birin altında olması gerekiyormuş 2 ay ertelendi transferimi embriyoları da dondurmuştuk