Pregestron

elif duran

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
47
8
16
30
Merhaba ilk önce Allah herkese evlat nasip etsin inşallah ..benim bu ay pregestron 36.8 çıktı bu değer hep 0.5olurken bu ay midem çok kötü testte yapmadım daha benim gibi olan varmı 🫶

Yok sadece midem çok bulanıyor
hiç bişi hissedemiyorum bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim akıntı falan oluyomuydu testte yaptırmadım ben 3 gün var adetime
Canım bende adete 2 gün kala öğrendim kaset testle akıntım mide bulantısı falan hiç olmadı dedim gibi sadece 15 gün kala göğüs ağrım oldu ve ben adet bekliyordum süpriz oldu

Canım bende adete 2 gün kala öğrendim kaset testle akıntım mide bulantısı falan hiç olmadı dedim gibi sadece 15 gün kala göğüs ağrım oldu ve ben adet bekliyordum süpriz o
Canım bende adete 2 gün kala öğrendim kaset testle akıntım mide bulantısı falan hiç olmadı dedim gibi sadece 15 gün kala göğüs ağrım oldu ve ben adet bekliyordum süpriz oldu
Ne güzel hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun yenimi senin canım

Ne güzel hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun yenimi senin canım
Saol canım Allah razı olsun rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin bide ben klomen yanı sıra incir kürü kullandım

Saol canım Allah razı olsun rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin bide ben klomen yanı sıra incir kürü kullandım
Bana klomen verdi benim 7 yıldır çocuğum olmuyor soğan kürü visanne diye bi ilaç hepsini kullandım önceden pregestron 2 defa 0.5çıktı klomen kullandığım halde bu ay da böyle olunca şaşırdım açıkçası

Bana klomen verdi benim 7 yıldır çocuğum olmuyor soğan kürü visanne diye bi ilaç hepsini kullandım önceden pregestron 2 defa 0.5çıktı klomen kullandığım halde bu ay da böyle olunca şaşırdım açıkçası
Yumurtanız kaliteli çatlamış inş bu ay tutar

Merhaba bende visanne kullandım 6ay.su an bıraktım. Acaba ilacı bıraktıktan ne kadar süre sonra adet olacağız?

Back
X