Pregnly 5000 Kullanip Yumurtasi çatlamayan Varmi

fakelove

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
3.661
0
356
Diğer
Merhaba Arkadaşlar Pregnly Kullanip Yumurtasi çatlamayan Varmi Aranizda Ben Perşembe Günü Yaptirdim Iğnemi Ama Korkuyorum çatlamzsa Diye

canım bende vuruldum ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum ..çünkü doktorum bidaha tenezzül edip çağırmadı gel bakalım diye....ama gebelik olmadı adet oldum..umarım senin tutar canım...

kizlar korkmayin catlamama gibi bir ihtimal oldugunu sanmiyorum cünkü asilama ve tüp bebekte catlatma ignesinden sonra catlamismi diye pek bakmiyorlar böyle bir ihtimal olsa kontrol ederlerdi herhalde

ben de ayın 21 inde vuruldum ama benim doktorum da çağırmadı ben de korkuyorum çünkü adetime 5 gün kaldı ama hiç belirti yok normalde 10 gün öncesinden göğüslerim şişerdi.

HIM BENİMDE ADET ÖNCESİ GÖGÜSLERİMDE HASSASLIK OLUR CANIM AMA AZ KALMIŞ SABRET İNŞ TUTMUŞTUR

tatlım benim bende kaç kez iğne oldum ... kasık ağrım oldu dr dediki bu iyiye işaret....
ama ben yumurtamı dölleyemedim.... bi tavuk kadar olamadım.....
dilerim sen bunu başarırsın...bize müjdeyi verirsin... heyecanla bekliyorum...

ay Çok teŞekkÜr ederım

Son düzenleme:
Benim dr um iğneyi yaptıktan sonraki 2 gün ilişki veriyor.daha sona çatlayıp çatlamadığına bakmak için tekrar çağırıyor.Bu ay 2 yumurtam oluştu biri çatlamamıştı ellemi çatlatayım yoksa beklermisin dedi ama çatlamayabilirde dedi bende kist oluşumundan korktuğum için elle çatlatmasını istedim.Eliyle sıkıştırıp çatlattı.sonra 1 gün daha ilişki veriyorum dedi hayırlısı bakalım bekliyorum.çok ümitli değilim.Allah hepimizin yardımcısı olsun........

kızlar bende 11 gun once ıgne vuruldum bugunde test yaptım sabredemeyıp ama negetıf cıktı yanılma payı varmıdır sızce nolur bılen varsa

kızlar ben pregnly 10000 kullandm kasıklarımda hiç ağrı olmadı o zmn yumurtam çatlamadımı?? ayrıca doktor eliyle yumurta çatlatabiliormu duyunca çok şaşırdım çatlatıyorsa bunu nasıl anlıyor??? bilgilendirirseniz çok sewnirim bu arada yaşım 18 bi sorunum yok ama sadece erken çocuum olmasını istediim için doktora gidiyorum

sagolun kızlar ama ben sanırım hasta olcam lekelendım bugun darısı bıdahakı aya artık:çok üzgünüm:

çatlatmma iğnesini ilk kez denemiştim bu ay oomadı benim de.kısmet gelecek aya işallah.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

canım bnımde ılk denemeydı ama hasta oldum doktorumuda degıstırdım ve bu doktorum yumurtamın catlamadan durdugunu soyledı bu yuzden bu ay onu yok etmek uzre dogum kontrol hapı kullancam.sanırım benım maraton bıraz fazla uzun surcek...

evet boyle bir ihtimal var .yumurta catlamayabiliyor.ben klomen ve prengly kullandim ama olmadi.bu ay yine deneyecegim yani eger olmazsa uzulme yalniz degilsin

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım dört senelik evliyim çocugum yok sorun bende preyngl ignenin faydası varmı bende alıcam ama piyasada yokmuş neyapıcam bilmiyorum bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…