pregnly iğne

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
formun yeni üyesiyim ve pregnly iğne hakkında sizlerden yardım bekliyorum

cevap verebilecek birisi yokmuuuuuuuuuuuuuuu??????????????????????????

elimden geldiği kadar yardım edeyim.bu iğne yumurta 18 mm büyüklüğe ulaştığı zaman vuruluyor ve çatlamasını saglıyor.

arkadaşlar teşekkür ederim ben ilk defa kullanıyorum doktorum benim önemli bir sorunum olmadığını hemen hamile kalabilmek için verdiğini söyledi bunu yanındada gonaphene hapını kullanıyorum adetim beşinci günü kullanmaya başladım adetim 9,11,13 günleri iğne vurulucam hayırlısıyla bugün ilkini vuruldum birde bana dopergin+şeker ilaçı kullanmamı istedi buda yumurtanın kalitesini artırıyormuş benim gibi bu ilçaları kullanan arkadaşlardan bana bununla ilgili bilgi vermesini rica derim.

formun yeni üyesiyim ve pregnly iğne hakkında sizlerden yardım bekliyorum

slm canim bende ayni igneden kullandim asilama yaptirdigim donemde.Once adetimin 3.gunu clomid ilacini aldim 5 gun boyunca daha sonra kontrole gittim yumurtam belli buyukluge ulasincada doktor "yarin veya bugun su saatde igne yapilmalisin diyordu yani bizde saati onemsiyorlar bunun belirli bi saat etlisi varmis.ama bilemiyorum TR deki doktorlar okudugum kadariyla farkli tedaviler uyguluyorlar.neyse canim Allah gonlune gore versin.

sağolun arkadaşlar ama benim anlamadığım bu ilaçlar tedavi için veriliyo doktor bana senin bişeyin yok hemen hamile kalabilmek için dedi ???????????
bu şekilde oluyo dimi birde iğneden sonra hemen ilişkiye giriliyor değilmi????????

benim de bi problemim yoktu fakat 9 ay hamile kalamadığımı söyleyince hemen bu iğneleri verdi.bu iğneler hamile kalmayı kolaylaştırıyor çünkü.sabah iğne olununca akşam ilişkiye giriliyor bir gün ara verilsikten sonra tekrar bi daha ilişkiye giriliyor.sonra doktorum beni çagırıp yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmıştı.umarım kafandaki soruları cevaplayabilmişimdir.en kısa zamanda hamile kalmanı diliyorum.

teşekkür ederim en azından içim biras daha rahatladı bişrde ben akşam vuruluyorum iğneleri ozaman bir yararı olmasmı ???????

teşekkür ederim en azından içim biras daha rahatladı bişrde ben akşam vuruluyorum iğneleri ozaman bir yararı olmasmı ???????

bakın işte bu konuda pek bişey söyleyemeyecegim.bana hep sabah olun demişti doktorum.11 gibi saglık ocagına gidip yaptırıyodum.

Bugün dr a gittim karından ultrasonla baktı, bebişimin kesesini gördük ama içindeki embriyoyu göremedi doktor
Hamileliğim 5+0
Karın dan bakılan ultrasonla bebeğimi nezaman görebilirim.
Lütfen yardım edin erken olduğu için olabilirmi? Boş gebelik değildir dimi

erken olduğu içindir sakın endişelenmeyin.8 haftada kalp atışları görülür.ben 9. haftada gidip görmüştüm.

merhaba ben aranıza yeni katıldım. benimde problemim var kendimi bildim bileli adetim düzensiz. 1.5 yıllık evliyim çocuğum olmadı hiç korunmadık. eşimde ve bende başka bi problem yok bende rahim darlığı varmış ama doktorum önemli bişi yok korkma dedi pregnyl iğnesini verdi eğer yarın yumurtalarım büyümüşse iğneyi yapıcak ama ben çok korkuyorum ve çok telaşlıyım inşallah herkez için hayırlısı olur.

ya bişiler yazarsanız çok sevinicem buna ihtiyacımmm var lütfennnnnnnn

Canım meraba hiç korkma yumurtalarını çatlatacak o iğne hayırlısı olsun heralde aşılamamı olcan olmıycaksan bi kaç gün sora şu saatte ilişki önerecek korkma canım:1hug:a.s.

tşk ederim irem tutma şansı ne kadar çok hevesleniyoruz inşallah hevesimiz kırılmaz.

arkadaşlar bugün iğneyi vuruldum öğlen saat birde doktor 20 saat sonra ilişkiye girin dedi size doktor ne dedi erken girsek nolur yani 9 saat sonra falan şimdiden tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…