pregnly ignesi yaptirip ve sonuc bekleyenlet

günaydın canım..siz klomen pregnly mi yaptınız? iğne tedavisine geçtiniz mi hiç? eğer iğneye geçmediyseniz 1 ay da iğne ile deneyin sonra tüp bebeğe geçin derim ben..

çok yumurtam vardı öğlen iğnemi vurdum çatlatmayı ovitrelleydi yalnız, akşamına sancıdan ağlıyordum hepsi biden çatlamış oturamıyordum bile... o halde ilişki olsun dedik çatladığı belliydi öyle böyle olabildi hemen ayaklarımı diktim ağrıdan uyuyaklmışım ..ertesi gün de ilişki oldu yine ben sancılı tabi öyle 2 hafta bulaşık yıkamak dışında elimi hiç bişeye vurmadım vuramadım zaten uzanmam gerkiyordu..yani sıkıntılı bi süreç oldu..zaten bu ay tutmasaydı gelecek ay biz de aşılamaya geçecektik..

şimdi kasığımdan karnımdan çok göbek çevrem ve midem ağrıyor midem şiş nefes alırken de zorlanıyorum inşallah bı sıkıntı olmasan kesesini de görürüz kalbini de duyarız çok sancılı bi dönem oldu benim için..
Biran once guzel haberlerini yazarsin umarim canim ben klomen+catlatma 2ay denedim olmadi 3seferde menopur igne+pregnly oldum olmadi ekimde tup benege gecicez ama doktorum son kez tekrar igne ve pregnly deniyelim dedi bekliyoruz iste

Biran once guzel haberlerini yazarsin umarim canim ben klomen+catlatma 2ay denedim olmadi 3seferde menopur igne+pregnly oldum olmadi ekimde tup benege gecicez ama doktorum son kez tekrar igne ve pregnly deniyelim dedi bekliyoruz iste
anladım canım kaç yumurtan oluşuyor bir de hsg çektirmiş miydin

Back
X