• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Pregnly kullananlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Seheryeli03

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2021
7
2
6
Merhaba ben geçen hafta klomen artı inofolic combi kullandım ikinci gebeliğim olacak ilk gebelikte de ilaç kullanmıştım bugün kontrol günümdü kendi doktorum değil başka doktor vardı ve bana iğneyi vermedi ben kendim alsam vurulsam sorun olur mu?

Merhaba ben geçen hafta klomen artı inofolic combi kullandım ikinci gebeliğim olacak ilk gebelikte de ilaç kullanmıştım bugün kontrol günümdü kendi doktorum değil başka doktor vardı ve bana iğneyi vermedi ben kendim alsam vurulsam sorun olur mu?
Yumurtalariniz olgunlastimi doktor herhangi bi bilgi verdi

Herhangi bir bilgi vermedi sordum şu anda çatlamamış yumurtlar dedi ilaç kullanma yanlısı değilmiş beklemek lazımmış heralde başka doktor olunca ilgilenmedi ama klomen biteli 3 gün olacak bugün normal tarihte ovülasyon günü olarak gösteriyor
Onemli olan yumurtalarin boyutu baska bi doktora gozukseniz daha iyi olur
Bnm doktorum boyuta gore catlama ignesi verdi
Ilk gebeliginizde catlama ignesiyle tutumu gebelik

Onemli olan yumurtalarin boyutu baska bi doktora gozukseniz daha iyi olur
Bnm doktorum boyuta gore catlama ignesi verdi
Ilk gebeliginizde catlama ignesiyle tutumu gebelik
Evet ilk gebelikte tuttu ama işte benim bugün içinde olmam lazım sanırım çünkü doktorum 10 gün sonra gel demişti ya başka bir doktora da gidemiyorum çalışıyorum çünkü acilde bakmıyorlar değil mi iğne vurulmaya gidince bakamazlar sanırım

Ne gibi bir sıkıntı olur benim kendi doktorum olsaydı muhtemelen verecekti ama bu doktor ilaç karşıtı olduğu için yazmadı
Kaç mmde yumurtalar biliyo musunuz? Bu mmlere göre iliski saati veriliyor çatlatma iğnesi sonrası. Genelde 36 olur ama bazen yumurtaların boyutuna göre daha erken de olabiliyor. Siz kafanıza göre yaparsanız bu saati bilemezsiniz boşa gider.

Kaç mmde yumurtalar biliyo musunuz? Bu mmlere göre iliski saati veriliyor çatlatma iğnesi sonrası. Genelde 36 olur ama bazen yumurtaların boyutuna göre daha erken de olabiliyor. Siz kafanıza göre yaparsanız bu saati bilemezsiniz boşa gider.
Doktor bana sadece pazar ve salı ilişki dedi gün aşırı bugün ovülasyon testi alacağım şimdi yapacağım akşam da iğnesini olmayı düşünüyordum

Bir de bana yumurta çatlamamış bilgisini verdi sordum daha çatlamamış dedi

Evet ilk gebelikte tuttu ama işte benim bugün içinde olmam lazım sanırım çünkü doktorum 10 gün sonra gel demişti ya başka bir doktora da gidemiyorum çalışıyorum çünkü acilde bakmıyorlar değil mi iğne vurulmaya gidince bakamazlar sanırım
Acilde ultrasyona bakmazlar ama igne vururlar

Back
X