- 8 Ekim 2021
- 7
- 2
- 6
- Konu Sahibi Seheryeli03
-
Yumurtalariniz olgunlastimi doktor herhangi bi bilgi verdiMerhaba ben geçen hafta klomen artı inofolic combi kullandım ikinci gebeliğim olacak ilk gebelikte de ilaç kullanmıştım bugün kontrol günümdü kendi doktorum değil başka doktor vardı ve bana iğneyi vermedi ben kendim alsam vurulsam sorun olur mu?
Herhangi bir bilgi vermedi sordum şu anda çatlamamış yumurtlar dedi ilaç kullanma yanlısı değilmiş beklemek lazımmış heralde başka doktor olunca ilgilenmedi ama klomen biteli 3 gün olacak bugün normal tarihte ovülasyon günü olarak gösteriyorYumurtalariniz olgunlastimi doktor herhangi bi bilgi verdi
Onemli olan yumurtalarin boyutu baska bi doktora gozukseniz daha iyi olurHerhangi bir bilgi vermedi sordum şu anda çatlamamış yumurtlar dedi ilaç kullanma yanlısı değilmiş beklemek lazımmış heralde başka doktor olunca ilgilenmedi ama klomen biteli 3 gün olacak bugün normal tarihte ovülasyon günü olarak gösteriyor
Evet ilk gebelikte tuttu ama işte benim bugün içinde olmam lazım sanırım çünkü doktorum 10 gün sonra gel demişti ya başka bir doktora da gidemiyorum çalışıyorum çünkü acilde bakmıyorlar değil mi iğne vurulmaya gidince bakamazlar sanırımOnemli olan yumurtalarin boyutu baska bi doktora gozukseniz daha iyi olur
Bnm doktorum boyuta gore catlama ignesi verdi
Ilk gebeliginizde catlama ignesiyle tutumu gebelik
Ne gibi bir sıkıntı olur benim kendi doktorum olsaydı muhtemelen verecekti ama bu doktor ilaç karşıtı olduğu için yazmadı
Kaç mmde yumurtalar biliyo musunuz? Bu mmlere göre iliski saati veriliyor çatlatma iğnesi sonrası. Genelde 36 olur ama bazen yumurtaların boyutuna göre daha erken de olabiliyor. Siz kafanıza göre yaparsanız bu saati bilemezsiniz boşa gider.Ne gibi bir sıkıntı olur benim kendi doktorum olsaydı muhtemelen verecekti ama bu doktor ilaç karşıtı olduğu için yazmadı
Doktor bana sadece pazar ve salı ilişki dedi gün aşırı bugün ovülasyon testi alacağım şimdi yapacağım akşam da iğnesini olmayı düşünüyordumKaç mmde yumurtalar biliyo musunuz? Bu mmlere göre iliski saati veriliyor çatlatma iğnesi sonrası. Genelde 36 olur ama bazen yumurtaların boyutuna göre daha erken de olabiliyor. Siz kafanıza göre yaparsanız bu saati bilemezsiniz boşa gider.
Bir de bana yumurta çatlamamış bilgisini verdi sordum daha çatlamamış dediKaç mmde yumurtalar biliyo musunuz? Bu mmlere göre iliski saati veriliyor çatlatma iğnesi sonrası. Genelde 36 olur ama bazen yumurtaların boyutuna göre daha erken de olabiliyor. Siz kafanıza göre yaparsanız bu saati bilemezsiniz boşa gider.
Tamam mm önemli diyorum. Çatlamayan her yumurtaya yapılır diye bi şey yok kiBir de bana yumurta çatlamamış bilgisini verdi sordum daha çatlamamış dedi
Acilde ultrasyona bakmazlar ama igne vururlarEvet ilk gebelikte tuttu ama işte benim bugün içinde olmam lazım sanırım çünkü doktorum 10 gün sonra gel demişti ya başka bir doktora da gidemiyorum çalışıyorum çünkü acilde bakmıyorlar değil mi iğne vurulmaya gidince bakamazlar sanırım
Onunla ilgili bilgi vermedi maalesef ben şansımı deneyimTamam mm önemli diyorum. Çatlamayan her yumurtaya yapılır diye bi şey yok ki
Siz bilirsiniz kafanıza göre hormon alacaksınızOnunla ilgili bilgi vermedi maalesef ben şansımı deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?