• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Pregnyl arayanlar arkadaşlarıma müjdeee artık pregnyl yoklugu tarih oluyorrrrr

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

karambela

becegim ve ben
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
314
0
46
Bursa
Pregnyl arayanlar arkadaşlar bursada bayrak eczanesinde pregnyl arayanlar bursada bayrak eczanede satılmaya başlamıştırr ben sustanon almak için gidiyodum bugun ögrendim artık ordada satılıyomuşş herzaman olcagını söyledilerr inş yardımcı olmuşumdur kızlarr numarasını vereyim 05357685320.....

Pregnyl arayanlar arkadaşlar bursada bayrak eczanesinde pregnyl arayanlar bursada bayrak eczanede satılmaya başlamıştırr ben sustanon almak için gidiyodum bugun ögrendim artık ordada satılıyomuşş herzaman olcagını söyledilerr inş yardımcı olmuşumdur kızlarr numarasını vereyim 05357685320.....

bursaada yaşayanlar için çok güzel bi haber bence çünkü prengly 10 tl ovitrel 80 tl ...
bu ilacı kullanacaklar soğuk şartlarda saklanması gerktiğini unutmasın eczaneden alırken soğuk zincirle beraber alsınlar..ve evde buzdolabında muhafaza etsinler..

Back
X